Τρεις αστυνομικοί θετικοί στον κορωνοϊό

Σε επιφυλακή η Αστυνομία

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τρεις αστυνομικοί θετικοί στον κορωνοϊό

Τρεις ακόμη αστυνομικοί εντοπίστηκαν θετικοί στον κορωνοϊό. Οι αστυνομικοί αυτοί που διαγνώστηκαν με κορωνοϊό είχαν μεταβεί μαζί με ακόμη πέντε συναδέλφους τους στις Κυκλάδες, προκειμένου να συνδράμουν τις αστυνομικές δυνάμεις που υπηρετούν εκεί για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας.

Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, αρχικά διεγνώσθη θετική στον ιό μια αστυνομικός κατά την επιστροφή της στην Αθήνα ενώ ένας ακόμη αστυνομικός βρέθηκε ασυμπτωματικός. Θετικός βρέθηκε και ένας τρίτος αστυνομικός, που υποβλήθηκε σε τεστ.

Συναγερμός έχει σημάνει και στη Θεσσαλονίκη καθώς εντοπίστηκαν 26 κρούσματα κορωνοϊού σε ένα γηροκομείο.

Πηγή: ethnos.gr

Κορωνοϊός: Συναγερμός στο Α.Τ. Πατησίων - Άλλο ένα κρούσμα σε αστυνομικό τμήμα

Η κατάσταση στη χώρα μας με τον κορωνοϊό γίνεται ολοένα και περισσότερο τεταμένη καθώς κάθε ημέρα που περνάει μετράμε νέα κρούσματα και υποθέσεις που προκαλούν έντονη σύγχυση, ενώ νέες εστίες του φονικού ιού δημιουργούνται. Άλλο ένα κρούσμα κορωνοϊού ανιχνεύθηκε σε αστυνομικό τμήμα σήμερα. Συγκεκριμένα, το εν λόγω άτομο βρέθηκε στο Α.Τ. Πατησίων το οποίο έχει σημάνει συναγερμό.

Πιο αναλυτικά, νέος συναγερμός έχει σημάνει σε ακόμα ένα αστυνομικό τμήμα της Αττικής μετά από θετικό κρούσμα σε κρατούμενο.

Κρούσμα κορωνοϊού στο Α.Τ. Πατησίων

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η ΕΡΤ εχθές Τετάρτη το βράδυ βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό ένας 17χρονος πακιστανικής καταγωγής που βρισκόταν στο Αστυνομικό Τμήμα Πατησίων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ανήλικος είχε μεταφερθεί στο τμήμα για προστατευτική φύλαξη ώστε να μεταφερθεί τις επόμενες ημέρες σε κάποια δομή φιλοξενίας.

Συναγερμός Α.Τ. Πατησίων Κρούσμα Κορωνοϊός Αστυνομικό Τμήμα

Ωστόσο, βάσει των πρωτοκόλλων χθες του έγιναν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις και προέκυψε πως είναι θετικός στον κορωνοϊό.

Αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη η ιχνηλάτηση για τους αστυνομικούς που ήρθαν σε επαφή μαζί του, τόσο στο Αστυνομικό Τμήμα όσο και κατά τη μεταφορά του σε αυτό ενώ ήδη γίνεται απολύμανση στο κτίριο.

Μέσα στην ημέρα, αναμένεται να γίνει γνωστό πόσοι από τους αστυνομικούς θα μπουν σε καραντίνα.

ΠΗΓΗ: eleftherostypos.gr

Παράλληλα, συναγερμός έχει σημανθεί σε ολόκληρη την Αττική με τα 90 κρούσματα που έχουν εντοπιστεί στην περιοχή. Διαβάστε εδώ όλες τις λεπτομέρειες.