Θρήνος - Πέθανε ο Θωμάς Παπανδρέου

Θλίψη στην Λαμία

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θρήνος - Πέθανε ο Θωμάς Παπανδρέου

Πέθανε σε ηλικία 49 ετών, μετά από άνιση μάχη με την επάρατη νόσο, στις 4:00΄τα ξημερώματα της Κυριακής 23 Αυγούστου 2020 ο γνωστός στην τοπική κοινωνία της Λαμίας, Dj Θωμάς Παπανδρεόυ.

Ο Θωμάς μαζί με τον δίδυμο αδελφό του Γιάννη, από νεαρή ηλικία ασχολήθηκαν με αυτό που αγαπούσαν περισσότερο από κάθε τι άλλο. Τη μουσική. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που έγιναν από τους πιο γνωστούς επαγγελματίες Dj, παραμένοντας στο χώρο για περισσότερα από 30 χρόνια.

Ο Θωμάς ήταν εξαιρετικός χαρακτήρας ανθρώπου, που σε κέρδιζε με την ευγένειά του, τον επαγγελματισμό του και την ταπεινότητά του, αφού ήταν ηπίων τόνων και προτιμούσε να εκφράζεται περισσότερο μέσα από τη μουσική.

Πέθανε ο Θωμάς Παπανδρέου

Όσοι συνεργάστηκαν μαζί του έχουν να πουν τα καλύτερα τόσο για το ήθος του και τον χαρακτήρα του, όσο και για τον επαγγελματισμό του.

Η κηδεία του έγινε σήμερα Δευτέρα στις 11:30′ το πρωί στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Λαμίας. Θρήνος επικρατεί και με την είδηση πως πέθανε ο γιος Έλληνα ποδοσφαιριστή από καρκίνο,

Πηγή: radio-net.gr

Θρήνος - Πέθανε ο Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου

Πέθανε σε ηλικία 71 ετών, ο πρώην βουλευτής Σερρών Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου. Στο χώρο της πολιτικής σκηνής επικρατεί ασύλληπτος θρήνος με την είδηση.

Γεννημένος το 1949 στο χωριό Δόμιρος, ο Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου σπούδασε νομικές επιστήμες και εργάστηκε ως δικηγόρος. Διετέλεσε Διευθυντής του πολιτικού γραφείου του βουλευτή Σερρών της ΝΔ, Αχιλλέα Καραμανλή και το 1993 προσχώρησε στην Πολιτική Άνοιξη, στην οποία διετέλεσε Γραμματέας της Εκτελεστικής Γραμματείας. Επανήλθε στη ΝΔ και συμμετείχε ως υποψήφιος βουλευτής στο ψηφοδέλτιο του κόμματος, αλλά δεν επανεξελέγη.

Συλλυπητήρια από τη ΔΕΕΠ Σερρών της ΝΔ:

Τα συλλυπητήριά της εξέφρασε με επιστολή της η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας της ΝΔ Ν. Σερρών.

Αναλυτικά το πλήρες κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:

«Η Δ.Ε.Ε.Π (ΠΡΩΗΝ ΝΟ.Δ.Ε.) της ΝΔ Νομού Σερρών εκφράζει την θλίψη και την βαθιά οδύνη της για την απώλεια του Κωνσταντίνου Χατζηδημητρίου. Η κοινωνική, επαγγελματική και πολιτική διαδρομή του χαρακτηρίστηκε από το ήθος και την ευπρέπεια. Υπηρέτησε την παράταξη με συνέπεια και βαθιά προσήλωση στα δημοκρατικά ιδεώδη. Η απώλεια του κάνει φτωχότερο τον Ν. Σερρών. Στους οικείους του εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια». Ασύλληπτος θρήνος επικρατεί και με την είδηση πως πέθανε ο Αντώνης Κουτσελίνης.