Ασύλληπτος θρήνος για Έλληνα ποδοσφαιριστή - Πέθανε ο 14χρονος γιος του

Σήμερα η κηδεία του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ασύλληπτος θρήνος για Έλληνα ποδοσφαιριστή - Πέθανε ο 14χρονος γιος του

Ασύλληπτος είναι ο θρήνος για τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Γιώργο Θεοδότου. Πέθανε σε ηλικία μόλις 14 ετών ο γιος του Νικόλας, μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Ο ίδιος με μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ανακοίνωσε πως η κηδεία του γιου του θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Δευτέρα 24 Αυγούστου, στην Λάρνακα.

«Η εξόδιος ακολουθία του αγαπημένου μας γιου Νικόλα, που απεβίωσε στις 17 Αυγούστου 2020 σε ηλικία 14 ετών, θα τελεστεί τη Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020 στις 16:30 από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Κοντού (μεγάλη εκκλησία) στη Λάρνακα. Ο Νικόλας μας θα βρίσκεται στην εκκλησία από τις 15:00.

Η οικογένεια δε θα δεχθεί συλλυπητήρια και επιθυμία της είναι όπως οι παρευρισκόμενοι προσέλθουν με λευκά ρούχα. Αντί στεφάνων παρακαλούμε όπως γίνονται εισφορές στους συνδέσμους "Ηλιαχτίδα Ζωής" και “Ένα Όνειρο Μια Ευχή"» έγραψε χαρακτηριστικά.

Γιώργος Θεοδότου γιος πέθανε

Θρήνος επικρατεί και με την είδηση πως πέθανε η Γαννούλα Κακογιάννη.

Ασύλληπτος είναι ο θρήνος και στην οικογένεια πασίγνωστου ηθοποιού - Πέθανε ο γιος του και η κόρη του

Θρήνος επικρατεί στην οικογένεια πασίγνωστου παρουσιαστή, καθώς όπως έγινε γνωστό πέθαναν μέσα σε λίγες ημέρες δυο από τα πέντε του παιδιά.

Ο λόγος για τον Αμερικανό παρουσιαστή Larry King. Σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα μέσα σε δύο εβδομάδες έφυγαν από τη ζωή ο γιος και η κόρη του.

Όπως αναφέρουν πηγές της NY Post ο υιοθετημένος γιος του, Andy 65 ετών, πέθανε ξαφνικά πριν από δύο εβδομάδες, ενώ η κόρη του Chaia 51 ετών πέθανε την Πέμπτη έπειτα από μάχη με χρόνια ασθένεια.

«Ο Larry και τα τρία εναπομείναντα παιδιά του είναι σε κατάσταση απόγνωσης, ενώ ο Larry ακόμα αναρρώνει από τα δικά του προβλήματα υγείας που προέκυψαν πέρσι» δηλώνει πηγή του περιβάλλοντος του παρουσιαστή. Θρήνος επικρατεί και με την είδηση πως έφυγε από τη ζωή πασίγνωστος ηθοποιός.

undefined