Πέθανε ο Γιάννης Πουλόπουλος

Θρήνος!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πέθανε ο Γιάννης Πουλόπουλος

Σε ηλικία 79 ετών και με χρόνια προβλήματα υγείας ο ερμηνευτής του πιο εμπορικού δίσκου όλων των εποχών, Γιάννης Πουλόπουλος, προδόθηκε από την καρδιά του και πέθανε, σκορπώντας τη θλίψη στους χιλιάδες θαυμαστές του στην Ελλάδα.

Σε ιδιωτικό θεραπευτήριο λίγο μετά τις έντεκα το βράδυ χθες πέθανε ο Γιάννης Πουλόπουλος, ένας από τους μεγαλύτερους ερμηνευτές της ελληνικής μουσικής και απόλυτα ταυτισμένος με το Νέο Κύμα.

Η καρδιά του σύμφωνα με πληροφορίες δεν άντεξε άλλο, επιβαρυμένη και αυτή από τα χρόνια προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε αυτή η εμβληματική φωνή.

Φωνή που απογείωσε τα τραγούδια του Μίμη Πλέσσα και του Λευτέρη Παπαδόπουλου στον περίφημο «Δρόμο», τον εμπορικότερο δίσκο όλων των εποχών, με πωλήσεις που έχουν ξεπεράσει το 1.500.000 αντίτυπα, αν και δημοσιεύματα λένε ότι ο αριθμός είναι διπλάσιος, ενώ θρήνος έχει ξεσπάσει και για τον 14χρονο γιο ενός ποδοσφαιριστή που έφυγε από τη ζωή.

Πηγή: protothema.gr

Πέρα από τον Γιάννη Πουλόπουλο πέθανε και ο Θωμάς Παπανδρέου

Πέθανε σε ηλικία 49 ετών, μετά από άνιση μάχη με την επάρατη νόσο, στις 4:00΄τα ξημερώματα της Κυριακής 23 Αυγούστου 2020 ο γνωστός στην τοπική κοινωνία της Λαμίας, Dj Θωμάς Παπανδρεόυ.

Ο Θωμάς μαζί με τον δίδυμο αδελφό του Γιάννη, από νεαρή ηλικία ασχολήθηκαν με αυτό που αγαπούσαν περισσότερο από κάθε τι άλλο. Τη μουσική. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που έγιναν από τους πιο γνωστούς επαγγελματίες Dj, παραμένοντας στο χώρο για περισσότερα από 30 χρόνια.

Ο Θωμάς ήταν εξαιρετικός χαρακτήρας ανθρώπου, που σε κέρδιζε με την ευγένειά του, τον επαγγελματισμό του και την ταπεινότητά του, αφού ήταν ηπίων τόνων και προτιμούσε να εκφράζεται περισσότερο μέσα από τη μουσική.

Πέθανε ο Θωμάς Παπανδρέου

Όσοι συνεργάστηκαν μαζί του έχουν να πουν τα καλύτερα τόσο για το ήθος του και τον χαρακτήρα του, όσο και για τον επαγγελματισμό του.

Η κηδεία του έγινε σήμερα Δευτέρα στις 11:30′ το πρωί στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Λαμίας. Θρήνος επικρατεί και με την είδηση πως πέθανε ο γιος Έλληνα ποδοσφαιριστή από καρκίνο,

Πηγή: radio-net.gr