Προσοχή έρχονται βροχερές ημέρες - Η πρόβλεψη του Σάκη Αρναούτογλου για τον Σεπτέμβρη

Πότε και που θα χαλάσει ο καιρός

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Προσοχή έρχονται βροχερές ημέρες - Η πρόβλεψη του Σάκη Αρναούτογλου για τον Σεπτέμβρη

Τα πάνω κάτω θα έρθουν προς το τέλος του Σεπτέμβρη όσον αφορά τα καιρικά φαινόμενα! Ο Σάκης Αρναούτογλου μέσα από τις προβλέψεις τους στο δελτίο της ΕΡΤ προειδοποίησε ποιες συγκεκριμένες ημερομηνίες θα έρθουν οι βροχές!

«Μονότονη φθινοπωρινή καλοκαιρία τις επόμενες ημέρες με πολυήμερη απουσία βροχών.. Πολύ πιθανή η εμφάνισή τους όμως από τις 19-20 του Σεπτέμβρη κυρίως στα δυτικά..Ο καιρός έως και την Παρασκευή και ποιες περιοχές της Μεσογείου αναμένεται να δεχτούν έντονα φαινόμενα μαζί με την πορεία της θερμοκρασίας τις επόμενες ημέρες. Για να μη χάνετε τον..καιρό σας!»

Δείτε στο βίντεο το δελτίο καιρού του Σάκη Αρναούτογλου:

Δείτε εδώ τι λένε τα μερομήνια για τον καιρό μέχρι και τον Αύγουστο του 2021

Άφωνος ο Σάκης Αρναούτογλου με τον καιρό - «Πρόκειται για μια από τις πιο ακραίες αλλαγές»

Άφωνος έμεινε Σάκης Αρναούτογλου με μια απίστευτη αλλαγή στον καιρό σε πόλη του εξωτερικού και θέλησε εξέφρασε να μοιραστεί την είδηση με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Στο ν λογαριασμό του στο Facebook, μίλησε για την ακραία αλλαγή θερμοκρασίας που αναμένεται στο Κολοράντο των Ηνωμένων Πολιτειών καθώς από τον απόλυτο καύσωνα φαίνεται θα έρθουν χιόνια.

Η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου για τον καιρό που το άφησε άφωνο

«Εαν επαληθευθεί η πτώση τη θερμοκρασίας των 34-36 βαθμών που επιμένουν και τα σημερινά προγνωστικά στοιχεία οτι θα συμβεί την ερχόμενη Τρίτη στο Ντένβερ (Denver) (πρωτεύουσα της πολιτείας των ΗΠΑ, Κολοράντο σε υψόμετρο 1600 μέτρων) τότε θα πρόκειται για μια από τις πιο ακραίες αλλαγές θερμοκρασίας που έχω προσωπικά τουλάχιστον εγώ παρακολουθήσει, καθώς από τον απόλυτο καύσωνα που θα επικρατεί μέχρι και τη Δευτέρα η περιοχή θα βρεθεί σε συνθήκες βαρυχειμωνιάς με χιονόπτωση μέσα σε λιγότερο από ένα 24ωρο!!
Για να δούμε..

Με εκτίμηση Σάκης Αρναούτογλου». Δείτε τι είπε ο μετεωρολόγος για τον καιρό μέχρι και αύριο.

😮Εαν επαληθευθεί η πτώση τη θερμοκρασίας των 34-36 βαθμών που επιμένουν και τα σημερινά προγνωστικά στοιχεία οτι θα...

Posted by Σάκης Αρναούτογλου Sakis Arnaoutoglou on Friday, September 4, 2020