Θρίλερ: Νεκρός άντρας βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη!

Όλες οι πληροφορίες

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Θρίλερ: Νεκρός άντρας βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη!

Σοκαριστικά γεγονότα διαδραματίστηκαν στην Θεσσαλονίκη σήμερα καθώς εντοπίστηκε πτώμα άνδρα στην περιοχή Σχολάρι.

Η σωρός εντοπίστηκε το πρωί σε αγροτική περιοχή στο Σχολάρι Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για αλλοδαπό άνδρα. Μάλιστα πρόσφατα βρέθηκε και στην Κύπρο το πτώμα ενός άνδρα σε προχωρημένη σήψη!

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, δεν διαφαίνονται ίχνη εγκληματικής ενέργειας. Θρίλερ υπήρξε και στην Κύπρο, καθώς βρέθηκε το πτώμα 64χρονου άνδρα σε προχωρημένη σήψη, με την Αστυνομία να συλλαμβάνει τον 25χρονο γιο του.

Πτώμα άνδρα βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη

Πηγή: athensmagazine

Ακόμα μια τραγωδία συγκλόνισε την χώρα μας: Νεκρός ο αλεξιπτωτιστής των ένοπλων δυνάμεων

Τραγική είναι η κατάληξη του αλεξιπτωτιστή που είχε παρασυρθεί από τους ισχυρούς ανέμους την Πέμπτη! Δεν τα κατάφερε τελικά.

Κατά τη διάρκεια νυχτερινής άσκησης από το ειδικό τμήμα αλεξιπτωτιστών, ο στρατιώτης παρασύρθηκε από τον δυνατό αέρα, εκτός της ζώνης ρίψης.

Ξεκίνησαν αμέσως έρευνες και οι συνάδελφοί του τον εντόπισαν και τον μετέφεραν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Η ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας
«Από το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας ανακοινώνεται ότι τη νύχτα 3 προς 4 Σεπτεμβρίου 2020, ο ΕΠΟΠ Λοχίας (ΠΖ) Κ.Μ. της δυνάμεως Μονάδας της Διακλαδικής Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων κατά τη διάρκεια νυχτερινού χερσαίου επιχειρησιακού άλματος ελευθέρας πτώσεως τραυματίστηκε θανάσιμα.