Big Brother Highlights: Ο τσακωμός της Ράνιας με τις συμπαίκτριές της, ο καβγάς της Άννας Μαρίας με την Σοφία, η τούμπα στο γκαζόν και η παίκτρια που κέρδισε την δοκιμασία

Όλα όσα συνέβησαν στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Big Brother Highlights: Ο τσακωμός της Ράνιας με τις συμπαίκτριές της, ο καβγάς της Άννας Μαρίας με την Σοφία, η τούμπα στο γκαζόν και η παίκτρια που κέρδισε την δοκιμασία

Ακόμα ένα επεισόδιο Big Brother είδαμε εχθές Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου στο ΣΚΑΙ και οι εξελίξεις για ακόμα μια φορά ήταν πολλές! Τσακωμοί ίντριγκες αλλα και...τούμπες είδαμε στις οθόνες μας!

Big Brother: Τσακωμός με πρωταγωνίστριες Ραμόνα - Ράνια - «Να σου δώσω 50€ να πάρεις άλλα»

Και έναν δεύτερο τσακωμό είχαμε στο σπίτι του Big Brother. Αυτή την φορά πρωταγωνίστριες ήταν η Ραμόνα και η Ράνια με τις φωνές τους να είναι πολλές την ώρα της δοκιμασίας.

Συγκεκριμένα, όλοι οι παίκτες έπρεπε να ανέβουν σε πασσάλους και όποιος έμενε τελευταίος θα κέρδισε το προνόμιο που είχε η Σοφία Δανέζη την προηγούμενη εβδομάδα. Αυτό της εξαίρεσης από τους υποψήφιους προς αποχώρηση.

Έτσι λοιπόν την ώρα που βρισκόντουσαν πάνω στους πασσάλους, η Ραμόνα έκανε ένα σχόλιο στην Ράνια για τα παπούτσια που φορούσε τα οποία ήταν δικά της. Όπως αποκαλύφθηκε η πρώτη δεν ήθελε να βάλει τα παπούτσια της, ενώ η δεύτερη άκουσε να της δίνει την έγκριση της με αποτέλεσμα να γίνει μια παρεξήγηση.

Η Ράνια μάλιστα είχε σηκωμένο τον τόνο της φωνής της, ενώ της είπε «Να σου δώσω 50€ να πάρεις άλλα».

Big Brother: Έξαλλη η Ράνια με τις συμπαίκτριες της - «Συνέχεια κ@@@ους απέξω, β@@ια απέξω»

Έξαλλη εμφανίστηκε στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother η Ράνια, όταν μπήκε στο δωμάτιο επικοινωνίας. Αφορμή στάθηκαν οι προκλητικές τους εμφανίσεις μέσα στο σπίτι.

Όταν ρωτήθηκε λοιπόν γιατί κάνει παρέα με μερικά συγκεκριμένα άτομα, εκείνη απάντησε «Νομίζω ότι με τη συγκεκριμένη παρέα που βλέπεις είμαι πιο κοντά στις συγκεκριμένες απόψεις που έχω, απλά κλείνω πιο πολύ εκεί, γιατί νιώθω ότι εκεί μπορώ να πω και μια κουβέντα που είναι πιο κοντά στα δικά μου πιστεύω. Οι άλλες παρέες δε διαφέρουν σε τίποτα από τη δική μου, απλά εγώ έχω το δικό μου στιλ που δεν κολλάει τόσο».

Όταν ο Big Brother ανέφερε το γεγονός ότι η εμφάνιση κάποιων γυναικών δεν της αρέσει, η ίδια εξήγησε: «Δεν μου αρέσει, δεν θέλω τώρα να μιλήσω συγκεκριμένα αλλά δεν μου αρέσει. Συνέχεια κ@@@ους απέξω, β@@ια απέξω, λίγο να είμαστε πιο συμμαζεμένες, πιο σεμνές. Ας βάλουν τα μαγιό αλλά ας είμαστε πιο συμμαζεμένες. Είμαστε και στην Ελλάδα έτσι, μια χώρα που κάποια πράγματα δεν περνάνε… Αν ήμασταν κάπου έξω… είναι λες και είμαστε στο βρετανικό Big Brother».

Big Brother: Απίστευτος καβγάς ανάμεσα σε Άννα Μαρία & Σοφία - «Έλα κοριτσάκι μου πήγαινε...»

Έναν απίστευτο καβγά είδαμε στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother, όταν η Σοφία Δανέζη έπιασε στα πράσα, την Άννα Μαρία Ψυχαράκη να την κράζει την καινούρια παίκτρια.

Με το που την άκουσε λοιπόν και μπήκε μέσα στο δωμάτιο των κοριτσιών είπε «Όταν τελειώσει από αυτά που λέει μην πιστέψεις τίποτα, γιατί δεν είναι αλήθεια».

«Πιάνεις έναν άνθρωπο που έχει έρθει τώρα καινούργια και του μιλάς για μένα άσχημα», είπε στην συνέχεια απευθυνόμενη στην Άννα Μαρία. «Έλα κοριτσάκι μου πήγαινε μέσα», της απάντησε εκείνη έξαλλη.

Η Άννα Μαρία ωστόσο συνέχισε να την κράζει, λέγοντας την «πλαστική», ανάμεσα σε άλλη κοσμητικά επίθετα. Μάλιστα, η ίδια έφτασε στο σημείο να μαζέψει τα πράγματα της για να φύγει, ωστόσο παρέμεινε. Δείτε εδώ τι συνέβη με την αποχώρηση της.

Ωστόσο, το κράξιμο της Άννας Μαρίας δεν σταμάτησε εκεί με αποτέλεσμα η Σοφία να γίνεται έξαλλη και να ξεσπάσει στα παιδιά, λέγοντας πως δεν έχει σταματήσει να την βρίζει.

Αδιανόητη τούμπα στο Big Brother - Έκανε κωλοτούμπα στο γκαζόν

Η εβδομάδα ξεκίνησε σχετικά δύσκολα για τους παίκτες του Big Brother, λόγω της δοκιμασία που πρέπει να βγάλουν εις πέρας. Λόγω μάλιστα της δοκιμασίας αυτής, η Χριστίνα ήταν αυτή που έφαγε τούμπα στο γκαζόν.

Κάθε φορά που λοιπόν χτυπά η σειρήνα και στην οθόνη εμφανίζεται το όνομα ενός παίκτη, πρέπει να τρέξει για να να πιάσει το μπαλάκι που κυλάει από έναν σωλήνα, πριν πέσει στο έδαφος.

Όταν είδε η Χριστίνα το όνομα της στο έδαφος έτρεξε να το πιάσει με αποτέλεσμα να γλιστρήσει στο γκαζόν και να πέσει κάτω. Μάλιστα, πήγαινε τόσο γρήγορα που έκανε μέχρι και κολωτούμπα.

Big Brother: Αυτή η παίκτρια κέρδισε την δοκιμασία για την δύναμη του βέτο

Ακόμη μια δοκιμασία παρακολουθήσαμε στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother. Αυτή τη φορά ωστόσο ένας παίκτης κέρδισε την δύναμη του βέτο για την αποχώρηση της Παρασκευής.

Όλοι λοιπόν οι παίκτες έπρεπε να κάτσουν για όσο περισσότερο μπορούσαν πάνω σε έναν πάσσαλο. Ο τελευταίος που θα έμενε πάνω ήταν αυτό που θα κέρδισε.

Η δοκιμασία ήταν πολύ δύσκολη με την Αφροδίτη να είναι αυτή που έπεσε πρώτη. Τελευταία ωστόσο στάθηκε η Ράνια.