Έκτακτο παράρτημα από τα Lidl - Αφορά καταναλωτές και μη

Διαβάστε το, επιβάλλεται!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έκτακτο παράρτημα από τα Lidl - Αφορά καταναλωτές και μη

Μια ακόμα συγκινητική κίνηση από τα Lidl σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας, όσον αφορά την εξ αποστάσεως διδασκαλία! Με ένα έκτακτο παράρτημα στο site τους ενημέρωσαν καταναλωτές και μη για την στήριξή τους.

Η ανακοίνωση των Lidl σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας

Η Lidl Ελλάς σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προχωρά στη δωρεά σύγχρονου εξοπλισμού πληροφορικής στον Δήμο Λειψών και στο Σχολείο 18 Άνω για άμεση αξιοποίηση στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση μαθητών, συνεχίζοντας με αυτόν τον τρόπο την ενεργή παρουσία και συμβολή της στη μάχη αντιμετώπισης κατά του κορωνοϊού Covid-19 στη χώρα μας.

Συγκεκριμένα 20 iPad mini και 31 iPad Air μαζί με σύγχρονο εξοπλισμό, δωρίστηκαν στον Δήμο Λειψών και στο Σχολείο 18 Άνω αντίστοιχα, αποδεικνύοντας η εταιρία με πράξεις πως έχει ολοκληρωμένη αντίληψη της ευθύνης της απέναντι στην κοινωνία ιδιαίτερα τις δύσκολες αυτές στιγμές που βιώνουμε.

Η καθημερινότητα των εκπαιδευτικών και των μαθητών έχει αλλάξει ως απόρροια της κατάστασης που επέβαλε ο κορωνοϊός Covid-19, με την τεχνολογία να γίνεται πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της μαθησιακής διαδικασίας. H Lidl Ελλάς στηρίζει την εξ αποστάσεως διδασκαλία και εκπαίδευση, δίνοντας τη δυνατότητα σε μαθητές και εκπαιδευτικούς να έχουν πρόσβαση στην ηλεκτρονική διδασκαλία.

Lidl ανακοίνωση με Υπουργείο Υγείας

«Εδώ και 20 χρόνια, η εταιρική υπευθυνότητα και κοινωνική προσφορά είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με την εταιρική κουλτούρα της Lidl Ελλάς. Έχουμε πλήρη συνείδηση της ευθύνης μας απέναντι στην κοινωνία και για αυτό η κοινωνική προσφορά αποτελεί δέσμευση και, ταυτόχρονα, αποστολή μας», δήλωσε χαρακτηριστικά η Βασιλική Αδαμίδου, Διευθύντρια Επικοινωνίας, Εταιρικής Υπευθυνότητας και Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης της Lidl Ελλάς.

Αξίζει να αναφέρουμε πως τα τελευταία χρόνια η εταιρία έχει προχωρήσει σε δωρεά πάνω από 120 iPads, 500 σταθερών Η/Υ καθώς και άλλου εξοπλισμού όπως εκτυπωτές και προτζέκτορες σε διάφορα σχολεία και ιδρύματα της χώρας μας, ενώ προγραμματίζει για το επόμενο διάστημα την δωρεά επιπλέον 100 σταθερών Η/Υ.

Η Lidl Ελλάς με υψηλό αίσθημα ευθύνης τοποθετεί για ακόμη μία φορά την εταιρική υπευθυνότητα και την κοινωνική προσφορά σε πρώτο πλάνο, προσθέτοντας ακόμα έναν κρίκο σε μία μακρά αλυσίδα προσφοράς.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε και την ανακοίνωση που έβγαλε ο Σκλαβενίτης! Δείτε την εδώ

Σημαντική ανακοίνωση από τα Lidl - Σε ποιους καταναλωτές απαγορεύουν την είσοδο;

Την είσοδο σε όσους πελάτες δεν φορούν μάσκα απαγορεύει ρητά πλέον η Lidl Ελλάς στα καταστήματά της. Από το μέτρο εξαιρούνται παιδιά κάτω των τριών ετών και άτομα με ιατρικά προβλήματα, όπως αναπνευστικό.

Το μέτρο, που έχει ως επίκεντρο την προστασία τόσο των πελατών όσο και των εργαζομένων της Lidl Ελλάς από πιθανή εξάπλωση της νόσου, τίθεται σε εφαρμογή από τη Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020 και θα ισχύει σε όλο το δίκτυο των 225 καταστημάτων της Lidl Ελλάς.

Από την πρώτη μέρα της πανδημίας Covid-19 η εταιρία έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την πρόνοια της πρόληψης της μετάδοσης και διασποράς του ιού, ενώ συνεχίζει την αδιάλειπτη ενημέρωση για την υγιεινή και την ασφάλεια όλων των περευρισκομένων στα καταστήματα σε πλήρη συμμόρφωση με τις νομοθετικές και πολιτειακές επιταγές.

Lidl ανακοίνωση απαγόρευσης εισόδου

Εγγύηση της έμπρακτης εφαρμογής των μέτρων καθώς και της μέγιστης ασφάλειας στο σύνολο των διαδικασιών που έχουμε εφαρμόσει στα καταστήματά μας, τα γραφεία και τα εφοδιαστικά μας κέντρα, για την πρόνοια της πρόληψης της μετάδοσης και διασποράς του Covid-19, αποτελεί το γεγονός ότι η Lidl Ελλάς είναι η πρώτη εταιρία λιανεμπορίου τροφίμων στην Ελλάδα που έλαβε την πιστοποίηση Covid Shield, στο ανώτατο επίπεδο «Εxcellent» από τον φορέα TÜV AUSTRIA Hellas.

Με αποφασιστικότητα και υπευθυνότητα η Lidl Ελλάς προχωρά διαρκώς σε νέες πρωτοβουλίες και πρόσθετα μέτρα για την προάσπιση της δημόσιας υγείας μεριμνώντας για ένα ασφαλές αύριο.

TAGS