Το αδιαχώρητο στο μετρό του Συντάγματος - Δεν τηρούνται οι αποστάσεις ανάμεσα στους επιβάτες

Βίντεο - αποκάλυψη!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Το αδιαχώρητο στο μετρό του Συντάγματος - Δεν τηρούνται οι αποστάσεις ανάμεσα στους επιβάτες

Το αδιαχώρητο συνέβη για ακόμα μία μέρα στο μετρό του Συντάγματος καθώς όπως φαίνεται μέσα από φωτογραφίες που διέρρευσαν μέσα από την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», δεν τηρούνται σε καμία περίπτωση οι αποστάσεις ανάμεσα στους επιβάτες.

Στα πλάνα αποτυπώνονται δεκάδες άτομα στην αποβάθρα να αναμένουν τον συρμό του Μετρό. Οι πλειονότητα αυτών φορά μάσκα, όπως φαίνεται, ωστόσο ο συγχρωτισμός είναι αναπόφευκτος.

Οι ειδικοί έχουν εκφράσει πολλάκις τις ανησυχίες του σχετικά με τις εικόνες στα ΜΜΜ, με τελευταία - τέτοια – δήλωση να έρχεται από τον καθηγητή Λοιμωξιολογίας και Παθολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών, Χαράλαμπο Γώγο, ενώ νωρίτερα ο Νίκος Σύψας ξεκαθάρισε πως το lockdown είναι μονόδρομος.

Σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1, χαρακτήρισε τα ΜΜΜ, εστίες υπερμετάδοσης, τονίζοντας την ανάγκη χρήσης μάσκας, καθώς προφυλάσσει σε μεγάλο ποσοστό.

Επεσήμανε, όμως, πως απαραίτητη θα ήταν και η συχνή χρήση αντισηπτικών καθώς οι επιβάτες ακουμπούν στα ίδια σημεία.

«Πρέπει να αυξηθούν τα δρομολόγια», κατέληξε.

Πηγή: athensmagazine.gr

Κορωνοϊός: Στους 348 οι νεκροί στην Ελλάδα

Μεγαλώνει η μακάβρια λίστα των νεκρών από κορωνοϊό στην Ελλάδα καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, κατέληξε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, μία 72χρονη γυναίκα η οποία νοσηλευόταν στη ΜΕΘ.

Η ηλικιωμένη υπέκυψε στις 5:10 το πρωί και σύμφωνα με πληροφορίες έπασχε από υποκείμενα νοσήματα.

Ο αριθμός των θυμάτων του κορονοϊού στη χώρα μας έφτασε πλέον τους 348.

Χθες ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 453 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 195 συνδέονται με γνωστές συρροές (τα 184 στο ΚΥΤ Καρά Τεπέ Μυτιλήνης).

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 15.595, εκ των οποίων το 55.8% άνδρες, ενώ μόλις πριν από λίγο, ο Νίκος Σύψας ξεκαθάρισε πως μόνο με το lockdown θα σωθεί η κατάσταση στην Αττική.