Τροχαίο: Λεωφορείο έπεσε σε κολώνα στον Πειραιά - Ανησυχία για τον οδηγό!

Όλες οι πληροφορίες

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Τροχαίο: Λεωφορείο έπεσε σε κολώνα στον Πειραιά - Ανησυχία για τον οδηγό!

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στην Ακτή Μιαούλη, στον Πειραιά, όταν ένα τουριστικό λεωφορείο ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε σε κολόνα.

Στο σημείο έφτασε άμεσα δύναμη της πυροσβεστικής, προκειμένου να απεγκλωβίσει τον οδηγό του οχήματος που υπέστη σοβαρές ζημιές. Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση στην επιχείρηση συμμετείχαν 10 πυροσβέστες με 5 οχήματα.

Εξαιτίας του τροχαίου στους γύρω δρόμους προκλήθηκε αυξημένη κίνηση καθώς η κυκλοφορία των οχημάτων πραγματοποιείται με πολύ χαμηλές ταχύτητες. Σημειώνεται ότι διακόπηκε η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από το ύψος της ακτής Ποσειδώνος, έως το ύψος της οδού της 2ας Μεραρχίας.
Η Τροχαία θα διενεργήσει έρευνα προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του τροχαίου ατυχήματος. Αναφέρεται ότι δεν υπήρχαν άλλοι επιβάτες μέσα στο τουριστικό λεωφορείο την ώρα της πρόσκρουσης. Δείτε επίσης τροχαίο ατύχημα γνωστής δημοσιογράφου!

τροχαίο στην πειραιά
τροχαίο στον πειραιά

Τροχαίο για γνωστό τραγουδιστή - Τον χτύπησαν και έφυγαν!

ο βράδυ της Κυριακής τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, διερχόμενο όχημα συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο του γνωστού καλλιτέχνη, το οποίο βρισκόταν παρκαρισμένο σε κεντρικό σημείο της Γλυφάδας και του προκάλεσε μεγάλες υλικές ζημιές σε ολόκληρη την αριστερή πλευρά του!

Η περιπέτεια όμως του καλλιτέχνη συνεχίζεται, καθώς το διερχόμενο όχημα και ο οδηγός του έσπευσαν να εγκαταλείψουν το σημείο της σύγκρουσης με αποτέλεσμα να μην έχουν βρεθεί μέχρι και σήμερα, με τις αστυνομικές αρχές να αναζητούν την ταυτότητα του δράστη.

Ο καλλιτέχνης για τον οποίο μιλάμε είναι ο Δημήτρης Καραδήμος!

Καραδήμος τροχαίο