Τροχαίο ατύχημα: Στο νοσοκομείο γνωστή δημοσιογράφος μετά από σοβαρό ατύχημα! - "Εγώ την γλίτωσα με..."

Η φωτογραφία από το νοσοκομείο σοκάρει!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Τροχαίο ατύχημα: Στο νοσοκομείο γνωστή δημοσιογράφος μετά από σοβαρό ατύχημα! -

Σοβαρό τροχαίο είχε η δημοσιογράφος, Ξένια Γώγου, συνεργάτιδας της Αγγελικής Νικολούλη στην εκπομπή, «Φως Στο Τούνελ». Το τροχαίο ατύχημα έγινε την προηγούμενη εβδομάδα και προκλήθηκε όταν διερχόμενο όχημα παραβίασε STOP.

Η Ξένια Γώγου, που στο παρελθόν έχει εργαστεί στους τηλεοπτικούς σταθμούς Alter και Epsilon, ανέβασε μια φωτογραφία της από το νοσοκομείο μετά το τροχαίο και ανέφερε πως είναι καλά στην υγεία της και τη γλίτωσε με ράμματα στο κεφάλι και ένα κολάρο.

«Όταν πας σπίτι σου αλλά κάποιος αποφασίζει να περάσει το stop χωρίς να σταματήσει γιατί όπως είπε στην Τροχαία «δεν το είδε»! Ελπίζω αυτή η εικόνα να φρενάρει όλους εκείνους που σκέφτονται να περάσουν τα stop χωρίς να σταματήσουν είτε γιατί βιάζονται είτε γιατί «δεν τα βλέπουν»! Και επειδή πρέπει να λέμε και τα καλά για τα ελληνικά νοσοκομεία ένα τεράστιο ευχαριστώ στους γιατρούς του ΚΑΤ και στο πλήρωμα του ΕΚΑΒ που ήταν άψογοι! Εγώ την γλίτωσα με δέκα ράμματα στο κεφάλι και ένα κολάρο κάποιος άλλος όμως μπορεί να μην γλιτώσει! Αυτό να υπάρχει στο μυαλό όλων σε κάθε stop!!! Μια εβδομάδα μετά ευτυχώς η κατάσταση είναι καλύτερη από την φωτογραφία...» ήταν η ανάρτηση της Ξένιας Γώγου. Τροχαίο και για τον γιό γνωστού ευρωβουλέυτη!

Τροχαίο Δημοσιογράφος

Τραγωδία στην άσφαλτο - Νεκρό βρέφος σε τροχαίο

Μία πραγματική τραγωδία σημειώθηκε στην άσφαλτο χθες το βράδυ και συγκεκριμένα στην Εθνική Οδό Πατρών - Πύργου. Ένα βρέφος μόλις δεκαέξι μηνών είναι ο τραγικός απολογισμός του σοβαρού τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε στο ύψος της διασταύρωσης των Λαστεΐκων.

Ήταν περασμένες εννέα όταν δύο Ι.Χ. οχήματα κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες συγκρούστηκαν μετωπικά. Το γκρι αυτοκίνητο μάρκας Fiat στο οποίο επέβαινε πατέρας, μητέρα και ένα βρέφος δεκαέξι μηνών, είχε κατεύθυνση από Πάτρα προς Πύργο και το ασημί Citroen στο οποίο επέβαινε ένας νεαρός είχε κατεύθυνση από Πύργο προς Πάτρα.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και τα δύο οχήματα έγιναν άμορφες μάζες σιδηρικών.

Στο σημείο έφθασαν από την πρώτη στιγμή δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου για τον απεγκλωβισμό των τραυματιών, οι οποίοι και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας “Ανδρέας Παπανδρέου”.

Οι τρεις τραυματίες αρχικά μεταφέρθηκαν Νοσοκομείο του Πύργου και από εκεί στην συνέχεια στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας

Δυνάμεις της αστυνομίας διενεργούν έρευνες για να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα.

Πηγή: eleftherostypos.gr