Τροχαίο στην Αθηνών - Λαμίας στο ύψος της Λυκόβρυσης

Συνέβη τώρα!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Τροχαίο στην Αθηνών - Λαμίας στο ύψος της Λυκόβρυσης

Με υπομονή πρέπει να οπλιστούν όσοι κινούνται στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας. Ειδικότερα, σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα στο 14ο χιλιόμετρο, στο ύψος της Λυκόβρυσης.

Ως αποτέλεσμα διεκόπη η κυκλοφορία για μερικά λεπτά και να δημιουργηθούν ουρές χιλιομέτρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν μόνο υλικές ζημιές και δεν υπάρχει σοβαρός τραυματισμός. Ακόμα ένα τροχαίο με τραυματίες!

Τροχαίο: Λεωφορείο έπεσε σε κολώνα στον Πειραιά - Ανησυχία για τον οδηγό!

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στην Ακτή Μιαούλη, στον Πειραιά, όταν ένα τουριστικό λεωφορείο ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε σε κολόνα.

Στο σημείο έφτασε άμεσα δύναμη της πυροσβεστικής, προκειμένου να απεγκλωβίσει τον οδηγό του οχήματος που υπέστη σοβαρές ζημιές. Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση στην επιχείρηση συμμετείχαν 10 πυροσβέστες με 5 οχήματα.

Εξαιτίας του τροχαίου στους γύρω δρόμους προκλήθηκε αυξημένη κίνηση καθώς η κυκλοφορία των οχημάτων πραγματοποιείται με πολύ χαμηλές ταχύτητες. Σημειώνεται ότι διακόπηκε η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από το ύψος της ακτής Ποσειδώνος, έως το ύψος της οδού της 2ας Μεραρχίας.
Η Τροχαία θα διενεργήσει έρευνα προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του τροχαίου ατυχήματος. Αναφέρεται ότι δεν υπήρχαν άλλοι επιβάτες μέσα στο τουριστικό λεωφορείο την ώρα της πρόσκρουσης.