Επεκτείνεται το efood Σκλαβενίτης σε αυτές τις 5 περιοχές της Ελλάδας - Δώστε προσοχή!

Αναλυτική ανακοίνωση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Επεκτείνεται το efood Σκλαβενίτης σε αυτές τις 5 περιοχές της Ελλάδας - Δώστε προσοχή!

To efood, η νο1 πλατφόρμα online delivery στην Ελλάδα, επεκτείνει τη συνεργασία της με την αλυσίδα super market Σκλαβενίτης, εξυπηρετώντας με delivery ακόμη 5 ακόμη περιοχές.

Μετά την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη, πλέον η υπηρεσία είναι διαθέσιμη στον Βόλο και τη Λάρισα ενώ επόμενοι σταθμοί είναι η Πάτρα, τα Ιωάννινα και το Ηράκλειο Κρήτης.

Οι κάτοικοι των νέων περιοχών θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τα ψώνια τους από τον Σκλαβενίτη, επιλέγοντας ανάμεσα σε 2.500+ βασικά προϊόντα και παραλαμβάνοντάς τα στην πόρτα τους άμεσα χωρίς καμία επιπλέον χρέωση αποστολής.

Η παράδοση των παραγγελιών πραγματοποιείται αυθημερόν για παραγγελίες μέχρι τις 4μμ ή την επόμενη ημέρα για παραγγελίες μετά τις 4μμ.

Σκλαβενίτης efood παραγγελίες

Να σημειώσουμε πως, η γνωστή αλυσίδα καταστημάτων Σκλαβενίτης, πήρε μία πολύ σημαντική απόφαση σε μία περίοδο πολύ δύσκολη για τη χώρα μας, και για ακόμα μία φορά, κατάφερε να προκαλέσει ρίγη συγκίνησης σε όλους τους καταναλωτές της και γενικότερα στην κοινή γνώμη.

Καταναλωτές μην ανησυχείτε - Ο Σκλαβενίτης διαψεύδει το δημοσίευμα που έκανε τον γύρο του διαδικτύου

Ένα ανυπόστατο δημοσίευμα έκανε πριν από αρκετές μέρες την εμφάνισή του στο διαδίκτυο όσον αφορά τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης! Η εταιρεία ακριβώς λίγες ώρες μετά διέψευσε όσα είχαν γραφτεί.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης με είχε κάποτε διαψεύσει «κατηγορηματικά και απόλυτα σημερινό δημοσίευμα περί συμφωνίας με γαλλική αλυσίδα για την πώληση οποιουδήποτε μέρους ή ποσοστού της Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης».

Όπως είχε επισημανθεί στην ανακοίνωση, που είχε σηκώσει «θύελλα», «τέτοιου είδους αναφορές αποτελούν αποκυήματα φαντασίας, καθώς η Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης συνεχίζει απρόσκοπτα τον επιχειρηματικό σχεδιασμό ανάπτυξής της».

Διαβάστε εδώ την επίσημη ανακοίνωση του Σκλαβενίτη