Σημαντική ανακοίνωση από τον Σκλαβενίτη - Αφορά όλους τους εργαζομένους του

Τι συμβαίνει;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σημαντική ανακοίνωση από τον Σκλαβενίτη - Αφορά όλους τους εργαζομένους του

Μια σημαντική ανακοίνωση εξέδωσε το σωματείο εργαζομένων στις Ε.Υ. Σκλαβενίτης και αφορά όλους τους εργαζομένους του. Τι συμβαίνει;

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Σκλαβενίτη για τους εργαζομένους

«Συνάδελφοι σας ενημερώνουμε πως σύμφωνα με νέα υπουργική απόφαση, οι Εργαζόμενοι που υπάγονται στις ευπαθείς ομάδες λόγω Covid-19 και επιθυμούν να απέχουν από την εργασία τους, μπορούν να υποβάλουν αίτημα για να εργαστούν εξ αποστάσεως, εφόσον η εργασία δύναται να παρασχεθεί με αυτόν τον τρόπο.

Στην περίπτωση που δεν είναι δυνατή η εξ αποστάσεως εργασία, μπορούν να εργάζονται χωρίς να έρχονται σε επαφή με το κοινό. Αν ωστόσο ούτε αυτό είναι εφικτό, οι συμβάσεις εργασίας τους αναστέλλονται έως τις 30/09/2020, διάστημα κατά το οποίο λαμβάνουν αποζημίωση ειδικού σκοπού από το κράτος.

Για τα ανωτέρω, οι Εργαζόμενοι πρέπει να προσκομίσουν ιατρική γνωμάτευση, στο Γραφείο του Οργανικού τους Συνόλου σε κλειστό φάκελο με την ένδειξη “ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ”, υποβάλλοντας παράλληλα χειρόγραφα το αίτημά τους».

Σκλαβενίτης ανακοίνωση

Να σημειώσουμε πως, η γνωστή αλυσίδα καταστημάτων Σκλαβενίτης, πήρε μία πολύ σημαντική απόφαση σε μία περίοδο πολύ δύσκολη για τη χώρα μας, και για ακόμα μία φορά, κατάφερε να προκαλέσει ρίγη συγκίνησης σε όλους τους καταναλωτές της και γενικότερα στην κοινή γνώμη.

Επεκτείνεται το efood Σκλαβενίτης σε αυτές τις 5 περιοχές της Ελλάδας - Δώστε προσοχή

To efood, η νο1 πλατφόρμα online delivery στην Ελλάδα, επεκτείνει τη συνεργασία της με την αλυσίδα super market Σκλαβενίτης, εξυπηρετώντας με delivery ακόμη 5 ακόμη περιοχές.

Μετά την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη, πλέον η υπηρεσία είναι διαθέσιμη στον Βόλο και τη Λάρισα ενώ επόμενοι σταθμοί είναι η Πάτρα, τα Ιωάννινα και το Ηράκλειο Κρήτης.

Οι κάτοικοι των νέων περιοχών θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τα ψώνια τους από τον Σκλαβενίτη, επιλέγοντας ανάμεσα σε 2.500+ βασικά προϊόντα και παραλαμβάνοντάς τα στην πόρτα τους άμεσα χωρίς καμία επιπλέον χρέωση αποστολής.

Η παράδοση των παραγγελιών πραγματοποιείται αυθημερόν για παραγγελίες μέχρι τις 4μμ ή την επόμενη ημέρα για παραγγελίες μετά τις 4μμ.

Σκλαβενίτης efood παραγγελίες