Θρίλερ στη Λεμεσό: Αγοράκι 4 ετών έπεσε από πολυκατοικία

Τι λένε οι πληροφορίες;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θρίλερ στη Λεμεσό: Αγοράκι 4 ετών έπεσε από πολυκατοικία

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται παιδάκι 4 ετών από τη Λεμεσό το οποίο, σύμφωνα με την κυπριακή αστυνομία, έπεσε από τον 4ο όροφο του διαμερίσματος όπου διαμένει με την οικογένεια του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδάκι έπεσε από το παράθυρο του διαμερίσματος που διαμένει και αφού χτύπησε πάνω σε δέντρο, έπειτα έπεσε στο έδαφος με αποτέλεσμα να μεταφερθεί αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Εντούτοις λόγω της σοβαρής κατάστασής του, οι γιατροί αποφάσισαν να μεταφερθεί στο Μακάρειο Νοσοκομείο στην Λευκωσία.

Το αγοράκι τοποθετήθηκε στον αξονικό τομογράφο και όπως διαπιστώθηκε δεν έφερε κατάγματα αλλά εξόγκωμα (κήλη) στο κοιλιακό τοίχωμα.

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για να διευκρινιστούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες προέκυψε ο τραυματισμός του αγοριού. Επίσης, θρίλερ επικρατεί με τον σεισμός των 5,8 Ρίχτερ.

Πηγή: protothema.gr

Θρήνος στον Βύρωνα: Μητέρα δυο παιδιών έπεσε από τον 3ο όροφο πολυκατοικίας

Θρήνος έχει ξεσπάσει στην περιοχή του Βύρωνα και συγκεκριμένα στην οδό Τελαμώνος με την είδηση πως μία μητέρα δύο παιδιών δε δίστασε να πέσει από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας, το βράδυ της Παρασκευής, καταλήγοντας στον ακάλυπτο.

Στο σημείο στον Βύρωνα έσπευσε ασθενοφόρο όπου δυστυχώς διαπίστωσε ότι η πτώση ήταν μοιραία για την άτυχη γυναίκα,με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες η νεαρή γυναίκα ήταν μητέρα δυο παιδιών και την ώρα του τραγικού συμβάντος ο σύζυγος απουσίαζε από το σπίτι, ενώ σημειώθηκε και ένα μεγάλο τροχαίο στην οδό Πατρών - Πύργου.

Πηγή: athensmagazine.gr

Πέρα από τον Βύρωνα, θρήνος ξέσπασε και στην κηδεία της φαρμακοποιού στην Καρδίτσα

Τραγικές στιγμές καταγράφηκαν στο Μουζάκι, όπου συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο «αντίο» στην άτυχη φαρμακοποιό που έχασε τη ζωή της εξαιτίας της κακοκαιρίας «Ιανός».

Η νεκρώσιμος ακολουθία της Ευδοκίας- Μυρτούς Πλακιά τελέστηκε σε κλίμα οδύνης το μεσημέρι της Παρασκευής, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μουζακίου.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς της, Βάιος και Φωτεινή, αλλά και ο αδελφός της, Αρης.

Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι της Πέμπτης (24/9) σκύλος της αστυνομίας, που συμμετείχε στις έρευνες για τον εντοπισμό της 43χρονης, σήμανε συναγερμό, καθώς εντόπισε ένα ανθρώπινο μέλος να εξέχει από λάσπες και φερτά υλικά. Βιβλική καταστροφή και στον Άσσο Κεφαλλονιάς.

ΤΩΡΑ: Με θλίψη το τελευταίο "αντίο" των Μουζακιωτών στην άτυχη φαρμακοποιό...

Posted by TV 10 Θεσσαλίας on Friday, September 25, 2020