Κορωνοϊός: Στην Καλλιθέα κάνει τεστ κλιμάκιο του ΕΟΔΥ

Μετά από εντολή του υπουργείου Υγείας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κορωνοϊός: Στην Καλλιθέα κάνει τεστ κλιμάκιο του ΕΟΔΥ

Συνεχίζει τα εντατικά τεστ κορωνοϊού και τους ελέγχους ο ΕΟΔΥ μετά από εντολή του υπουργείου Υγείας. Κλιμάκιο είναι πάνω στην πλατεία Δαβάκη και κάνει ελέγχους σε πολίτες.

Στη συγκεκριμένη πλατεία παρατηρείται αρκετός συνωστισμός το τελευταίο διάστημα καθώς πολίτες κάθονται μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στα παγκάκια.

Η αστυνομια το περασμένο Σάββατο έκανε επιχείρηση στην περιοχή καλώντας τους πολίτες να αποχωρήσουν από την πλατεία και να μην συνωστίζονται. Να σημειώσουμε πως ακυρώνονται οι παρελάσεις για την 28η Οκτωβρίου.

Πηγή: protothema.gr

Κορωνοϊός: Τουρίστρια το «έσκασε» από ξενοδοχείο της Κρήτης για να μην μπει σε καραντίνα

Συναγερμός σήμανε, χθες Κυριακή, στις Αρχές του Ηρακλείου Kρήτης, για μια νεαρή Γαλλίδα τουρίστρια η οποία δε δίστασε να το σκάσει από το ξενοδοχείο όπου διέμενε, όταν ενημερώθηκε πως πρέπει να μπει σε καραντίνα σύμφωνα με τα μέτρα για τον κορωνοϊό.

Όταν την ενημέρωσαν ότι θα την παραλάβει αυτοκίνητο για να κάνει το τεστ στο νοσοκομείο και ακολούθως να μεταφερθεί σε ξενοδοχείο καραντίνας, το έσκασε. Εντοπίστηκε στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου όπου μετέβη για να ταξιδέψει για Αθήνα όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.

Συνελήφθη, της επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ και μεταφέρθηκε σε ξενοδοχείο καραντίνας. Την ίδια στιγμή στο Παρίσι επιβλήθηκε μερικό lockdown.

Πηγή: eleftherostypos.gr

Κορωνοϊός: 20 νέα κρούσματα στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα

Συναγερμός έχει σημάνει στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα, όπου, ύστερα από ελέγχους του ΕΟΔΥ, διαπιστώθηκαν 20 κρούσματα κορωνοϊού.

Ο συνολικός αριθμός των τεστ που πραγματοποιήθηκαν είναι 487, από τα οποία ανευρέθησαν 20 θετικά, εκ των οποίων πέντε αφορούν Έλληνες και 15 αλλοδαπούς, οκτώ γυναίκες, δώδεκα άνδρες και διάμεση ηλικία θετικών τα 41 έτη. Δείτε στους πόσους έχουν φτάσει οι νεκροί στην Ελλάδα.