Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Έκτακτο παράρτημα από τα ΑΒ Βασιλόπουλος

Σας αφορά!

Έκτακτο παράρτημα από τα ΑΒ Βασιλόπουλος
Ενημέρωση 10.10.2020 13:30
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μόλις πριν από μερικές ώρες, η γνωστή αλυσίδα καταστημάτων ΑΒ Βασιλόπουλος εξέδωσε ένα έκτακτο παράρτημα μέσα από το οποίο επιθυμεί να ανακοινώσει πως έχουν ανοίξει ορισμένες θέσεις εργασίας σε καταστήματα ανά την Ελλάδα.

Σε εξέλιξη βρίσκονται γενικότερα προσλήψεις στον ιδιωτικό τομέα. Η λίστα με τα σούπερ μάρκετ και τις εταιρείες που ζητάνε προσωπικό πού να στείλετε βιογραφικό.

Προσλήψεις για θέσεις εργασίας μιας ποικιλίας ειδικοτήτων, σε διάφορα σημεία της χώρας, ζητά η αλυσίδα σούπερ μάρκετ «ΑΒ Βασιλόπουλος».

ΑΒ Βασιλόπουλος ανακοίνωση

Δείτε εδώ τη λίστα και εδώ τους μισθούς που δίνουν τα ΑΒ Βασιλόπουλος!

Απόφαση - «βόμβα» από τα ΑΒ Βασιλόπουλος - Πελάτες σας αφορά

Σκέτη «βόμβα» είναι η απόφαση που πήρε πριν από μερικές μέρες η γνωστή αλυσίδα καταστημάτων, ΑΒ Βασιλόπουλος. Αν είστε κι εσείς πελάτης των σούπερ μάρκετ της αλυσίδας, τότε σίγουρα η είδηση αυτή που κυκλοφόρησε σας αφορά!

Από τον Δήμο Πλατανιά γνωστοποιείται, ότι η αρμόδια Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος σε θέματα Κοινωνικής Πολιτικής και Προστασίας, κα Μαραγκουδάκη – Πλοκαμάκη Χρυσάνθη, σε συνεργασία με την αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία «Μπορούμε Saving Food-Saving Lives», στο πλαίσιο Διεθνούς Πρωτοβουλίας του ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος για τον COVID-19, διέθεσε διατακτικές (έγχαρτες δωροεπιταγές ΑΒ) αξίας 118 ευρώ ανά ωφελούμενο, για την κάλυψη διατροφικών αναγκών πληγέντων από τις κοινωνικοοικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας του COVID-19.

Οι ωφελούμενοι του προγράμματος για τον μήνα Σεπτέμβριο, έχουν την δυνατότητα εξαργύρωσης των διατακτικών σε οποιαδήποτε κατάστημα της αλυσίδας σουπερ μάκετ ΑΒ Βασιλόπουλος επιθυμούν, εντός τριών μηνών από την παραλαβή τους.

Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί τους μήνες Οκτώβριο – Νοέμβριο – Δεκέμβριο του έτους 2020 και θα ωφεληθούν συνολικά δέκα έξι (16) οικογένειες, μέσω του Προγράμματος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου.

Η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος σε θέματα Κοινωνικής Πολιτικής και Προστασίας, κα Μαραγκουδάκη – Πλοκαμάκη Χρυσάνθη και ο Δήμαρχος Πλατανιά κος Ιωάννης Μαλανδράκης, ευχαριστούν θερμά τους φορείς και συνεργάτες του προγράμματος «Είμαστε Οικογένεια – COVID – 19» για την συνεργασία μας και την εξαιρετική πρωτοβουλίας τους, για την αντιμετώπιση των κοινωνικοοικονομικών επιπτώσεων της πανδημίας.

Εσείς γνωρίζατε τι μισθούς δίνουν στους υπαλλήλους τους τα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος; Δείτε εδώ!

Πηγή: athensmagazine.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μεγάλη ανατροπή με τα ΑΒ Βασιλόπουλος - Τι συνέβη;

Έκτακτο παράρτημα για τα ΑΒ Βασιλόπουλος - Καταναλωτές σας αφορά

Share