Τραγωδία: Πέθανε ποδοσφαιριστής μετά από επίθεση των συμπαικτών του

Απίστευτο...

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Τραγωδία: Πέθανε ποδοσφαιριστής μετά από επίθεση των συμπαικτών του

Σοκ προκαλεί η είδηση του θανάτου ενός 22χρονου ποδοσφαιριστή στην Ουγκάντα, μετά από επίθεση που δέχτηκε από συμπαίκτες του για ένα λάθος που έκανε μέσα στο γήπεδο.

Όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα «7news.com.au», ο Τσέρτσιλ Οβουάτσι, ο οποίος αγωνιζόταν για την Lamwo District, έκανε ένα μεγάλο λάθος που οδήγησε σε γκολ των αντιπάλων. Αποτέλεσμα να δεχθεί άγρια επίθεση από τους συμπαίκτες του κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Στο σημείο αυτό επενέβη ο διαιτητής για να τους χωρίσει ωστόσο, ο άτυχος νεαρός δέχθηκε νέα χτυπήματα και μετά το τέλος αγώνα. Ένας συμπαίκτης του τον έριξε από το ποδήλατο και στη συνέχεια μαζί με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές άρχισαν να τον χτυπούν. Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά τελικά άφησε την τελευταία του πνοή, καθώς υπέκυψε στα τραύματά του! Έφυγε απο την ζωή γνωστή ηθοποιός!

Τραγωδία στη Χαλκίδα: Πέθανε 27χρονη στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Χαλκίδας ο αιφνίδιος θάνατος της 27χρονης Ελένης Κιούση, η οποία ήταν οκτώ μηνών έγκυος, ενώ ήταν και μητέρα ενός αγοριού ηλικίας 3,5 ετών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του EviaZoom.gr, η 27χρονη, που εργαζόταν σε καφετέρια, «έφυγε» από τη ζωή υπό άγνωστες ακόμη συνθήκες.

Συγκεκριμένα την ώρα που βρισκόταν στο σπίτι της στη Λιανή Άμμο, ένιωσε ζαλάδες και ξαφνική αδιαθεσία. Στη συνέχεια ειδοποίησε τους γονείς της, οι οποίοι την μετέφεραν στο νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου λίγη ώρα αργότερα άφησε την τελευταία της πνοή, ενώ μαζί της χάθηκε και το αγέννητο παιδί της.

Έχει διαταχθεί νεκροψία - νεκροτομή για τα αίτια του θανάτου της

Συνεχίζεται το θρίλερ με την 53χρονη που βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμα - Νέες εξελίξεις

Άλυτος γρίφος αποτελεί μέχρι στιγμής για τις αρχές ο θάνατος της 53χρονης γυναίκας που βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης σε υπόγειο διαμέρισμα πολυκατοικίας, στην περιοχή της Σχολής Τυφλών, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά. Το πτώμα εντοπίστηκε στο δάπεδο ανάσκελα. Η στάση του σώματος δεν βοηθάει τους αστυνομικούς στην διαλεύκανση της υπόθεσης. Στο σαλόνι του σπιτιού υπήρχε ένα σπασμένο τραπέζι. Στην κρεβατοκάμαρα βρέθηκαν ανοιχτά συρτάρια, ενώ το στρώμα του κρεβατιού είχε μετακινηθεί.

Δίπλα στο πτώμα της 53χρονης υπήρχαν πατημασιές με αίμα. Αυτό είναι το βασικό στοιχείο που κρατά ανοιχτό το ενδεχόμενο της δολοφονίας. Εκτός κι αν κάποιος ή κάποιοι μπήκαν στο διαμέρισμα μετά τον θάνατο της άτυχης γυναίκας.

Λίγες ώρες μετά τον εντοπισμό τους πτώματος, την πόρτα του διαμερίσματος πέρασε η πολύπειρη ιατροδικαστής, Ελένη Ζαγγελίδου. Η νεκροψία δεν αποκάλυψε την αιτία θανάτου. Η εξ όψεως εξέταση της σορού δεν έδειξε έγκλημα. Το άψυχο σώμα, άλλωστε, βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη. Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η νεκροτομή.

Πηγή: athensmagazine.gr