Πέθανε γνωστή ηθοποιός - Η χρυσαφένια εμφάνισή της που άφησε εποχή

Θρήνος...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πέθανε γνωστή ηθοποιός - Η χρυσαφένια εμφάνισή της που άφησε εποχή

Η γνωστή ηθοποιός, Μάργκαρετ Νόλαν, που έγινε γνωστή ως το «χρυσό» κορίτσι του Τζέιμς Μποντ στην ταινία «Χρυσοδάκτυλος» το 1964, πέθανε σε ηλικία 76 ετών.

Την είδηση του θανάτου της επιβεβαίωσε στα αμερικανικά ΜΜΕ ο γιος της, Όσκαρ Ντικς. Για τον χαμό της έγραψε και ο σκηνοθέτης Έντγκαρ Ράιτ στο Twitter: «Ήταν το επίκεντρο όλων όσοι υπήρξαν κουλ τη δεκαετία του '60 που εμφανίστηκε σε κλιπ των Beatles, υπήρξε ίνδαλμα στην ταινία Μποντ και μέρος της σειράς ''Carry On'', επίσης».

Ο σκηνοθέτης σημείωσε πως η Νόλαν προκάλεσε αίσθηση το 1964 όταν εμφανίστηκε στην επίσημη αφίσα της ταινίας Τζέιμς Μπον, «Χρυσοδάκτυλος». Ήταν το μοντέλο που βάφτηκε χρυσό, φορώντας ένα μπικίνι στην ίδια απόχρωση στην ταινία με πρωταγωνιστή τον Σον Κόνερι.

Μάργκαρετ Νόλαν πέθανε

Nέο χτύπημα για τον Ζεράρ Ντεπαρντιέ, o οποίος βιώνει και πάλι τον θρήνο. Μετά την απώλεια του γιου του Γκιγιόμ, πέθανε και η νύφη του.

Θρήνος! Δολοφονήθηκε γνωστός ηθοποιός

Θρήνος έχει ξεσπάσει στον καλλιτεχνικό χώρο με την είδηση πως ένας γνωστός ηθοποιός δολοφονήθηκε καθώς δέχθηκε πυροβολισμούς στην πλάτη τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Ατλάντα της Τζόρτζια, προκαλώντας την φρίκη των συγγενών του.

Σύμφωνα με το TMZ, ο ηθοποιός έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς στην πλάτη. Άγνωστος κάλεσε την αστυνομία αναφέροντας ότι ένας άντρας είχε τραυματιστεί. Δυστυχώς, όταν έφθασε το ασθενοφόρο, ο Τζέφερσον Μπερντ ήταν ήδη νεκρός.

Η είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή από το σκηνοθέτη Σπάικ Λι ο οποίος τον αποχαιρέτησε μέσω ενός συγκινητικού ποστ στα social media.

Ο Λι μοιράστηκε μια φωτογραφία του ηθοποιού γράφοντας: «Είμαι τόσο λυπημένος που ανακοινώνω την τραγική δολοφονία του αγαπημένου μας αδελφού Τόμας Τζέφερσον Μπερντ χθες το βράδυ στην Ατλάντα. Ο Τομ είναι ο άνθρωπός μου. Εδώ τον βλέπετε ως Errol Barnes στο Clockers», ενώ θρήνος ξέσπασε και με την είδηση πως πέθανε ο Λάζαρος Γαϊτάνης.