Καιρός: Πότε και που πέφτει η θερμοκρασία στην Αττική

Αναλυτικά η πρόγνωση

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Καιρός: Πότε και που πέφτει η θερμοκρασία στην Αττική

Αλλαγή του καιρού με τοπικές βροχές και πτώση της θερμοκρασίας αναμένονται στην χώρα δείτε τους αναλυτικούς χάρτες του meteo με τις θερμοκρασίες μέχρι και την Κυριακή

Η νέα κακοκαιρία που πλησιάζει τη χώρα αναμένεται να επηρεάσει και τον καιρό στην Αθήνα.

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά μοντέλα του meteo.gr ο καιρός στην Αθήνα θα είναι αίθριος με αρκετή ηλιοφάνεια καθόλη τη διάρκεια της ημέρας, ωστόσο προς το βράδυ είναι πολύ πιθανόν να εκδηλωθούν τοπικές βροχές. Υψηλές θα είναι οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι με εντάσεις έως 4 μποφόρ στα χερσαία τμήματα και έως 5 μποφόρ στα θαλάσσια τμήματα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 26 βαθμούς.

Το Σαββατοκύριακο η θερμοκρασία πέφτει σε πιο χαμηλά επίπεδα, όπως μπορείτε να παρακολουθήσετε και στους χάρτες του meteo που ακολουθούν. Δείτε που αναμένονται καταιγίδες.

Καιρός π΄τωση θερμορκασίας
Καιρός

Συναγερμός από τον Σάκη Αρναούτογλου - Προσοχή τις επόμενες ώρες...

Συναγερμός σήμανε σε πολλές περιοχές στα βορειοδυτικά της χώρας ο Σάκης Αρναούτογλου, καθώς θα έχουμε έντονα φαινόμενα τις επόμενες ώρες.

Τονίζει μεταξύ άλλων πως λόγω του κορεσμού του εδάφους θα χρειαστεί προσοχή στις περιοχές που θα έχουν μέχρι το πρωί έντονα φαινόμενα βροχών και καταιγίδων.

Όσο για την πτώση της θερμοκρασίας από την Κυριακή, αναμένεται να είναι αισθητή, πλην όμως πρόσκαιρη. Δεν αποκλείει επίσης, το ενδεχόμενο στα βόρεια ορεινά Δευτέρα και Τρίτη πρωί να σημειωθούν ακόμα και αρνητικές θερμοκρασίες.