Θύελλα αντιδράσεων με την ανάρτηση των Lidl στο Facebook - Ξεσηκώθηκαν όλοι

Τι ανέβασαν

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θύελλα αντιδράσεων με την ανάρτηση των Lidl στο Facebook - Ξεσηκώθηκαν όλοι

Πριν από λίγο καιρό μέσα από την επίσημη σελίδα του Facebook τα Lidl Greece έκαναν μια ανάρτηση ενημερώνοντας τους πελάτες τους για τη νέα δυνατότητα του Lidl Plus! Το συγκεκριμένο βίντεο που ήταν μέρος της ανάρτησης ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από τους followers καθώς πολλοί ήταν εκείνοι που χάρηκαν για την κίνηση αυτή αλλά υπήρξαν και κάποιοι που βιάστηκαν να κακολογήσουν...

Αυτή είναι η ανάρτηση των Lidl στο Facebook που ξεσήκωσε θύελλα από σχόλια και likes

Lidl Plus app! Το νέο πρόγραμμα πιστότητας της Lidl Ελλάς!

Ήρθε το Lidl Plus app! Το νέο πρόγραμμα πιστότητας της Lidl Ελλάς! Κατέβασέ το στο Android ή iOS smartphone σου και κάνε σήμερα εγγραφή! #lidlhellas #lidlplus #lidlplusapp Android: https://bit.ly/3kBNILQ iOS: https://apple.co/3ktzVqO

Posted by Lidl Hellas on Monday, September 21, 2020

Τι είναι το Lidl Plus

Μπαίνεις στο κατάστημα εφαρμογών (Play Store ή App Store), το κατεβάζεις, πραγματοποιείς την εγγραφή και μπορείς άμεσα πλέον να το χρησιμοποιείς. Αυτήν την πολύ απλή διαδικασία και ταυτόχρονα σύγχρονη πρακτική ακολουθεί το νέο πρόγραμμα πιστότητας Lidl Plus.

Το Lidl Plus το έχεις μονίμως μαζί σου και μπορείς να κερδίζεις στις αγορές που πραγματοποιείς σε οποιοδήποτε από τα 225 καταστήματα της Lidl Ελλάς, χρησιμοποιώντας μόνο το smartphone. Χωρίς να χρειάζεται να έχεις μαζί σου μία ακόμα πλαστική κάρτα. Χωρίς (και αυτό μάλλον έχει ακόμα μεγαλύτερη σημασία) να χρειάζεται να μπεις στο κυνήγι συγκέντρωσης πόντων για να απολαύσεις τις προσφορές και τις εκπτώσεις.

Δείτε εδώ κι ένα ανατριχιαστικό ντοκουμέντο για προϊόν των Lidl! Δεν φαντάζεστε τι βρέθηκε μέσα σε μια συσκευασία του κιμά...

Η ανακοίνωση των Lidl που προκάλεσε παραλήρημα στους καταναλωτές

Παραλήρημα έχει προκαλέσει στους καταναλωτές, μια ανακοίνωση που «έσκασε» χθες Δευτέρα 19/10 από τα Lidl για τη νέα εβδομάδα που διανύουμε. Σας αφορά όλους.

Συγκεκριμένα, κάθε νέα εβδομάδα η αγαπημένη αλυσίδα των super market, βγάζει προσφορές που βοηθούν στην τσέπη του πελάτη τους.

Έτσι λοιπόν, από τις 19/10 θα βρειτε στα Lidl, την προσφορά Lidl Plus! Σε αυτές τις προσφορές, θα βρείτε προϊόντα στη μισή τιμή. Όπως ζυμαρικά, φρούτα κ.α.

Ενώ, από τις 19/10 έχουν ξεκινήσει και οι super προσφορές! Δείτε τις όλες αναλυτικά...

Lidl προσφορές εβδομάδας

TAGS