Θεσσαλονική: Ένοπλη ληστεία σε κατάστημα ψιλικών

Στις 5 τα ξημερώματα!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Θεσσαλονική: Ένοπλη ληστεία σε κατάστημα ψιλικών

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε στις 5 τα ξημερώματα σε κατάστημα ψιλικών και γρήγορης εστίασης στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την αστυνομία, άγνωστος δράστης, υπό την απειλή όπλου, υποχρέωσε τον υπάλληλο της επιχείρησης να του παραδώσει τα χρήματα από το ταμείο, ενώ, πριν διαφύγει, άρπαξε φιάλες αλκοολούχων ποτών και τις πήρε μαζί του. Για τον εντοπισμό του δράστη στη Θεσσαλονίκη διεξάγεται αστυνομική έρευνα. Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής έπεσε θύμα ληστείας!

Πηγή: iefimerida.gr

Ένοπλη ληστεία σε τράπεζα στο Παλαιό Φάληρο

Πριν από λίγα λεπτά σημειώθηκε ένοπλη ληστεία σε τράπεζα του Παλαιού Φαλήρου και συγκεκριμένα, σε υποκατάστημα τράπεζας στην οδό Αμφιτρίτης γύρω στις 10 το πρωί της Δευτέρα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ένα άτομο που είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του εισέβαλε στο υποκατάστημα με την απειλεί όπλου και αφού ακινητοποίησε υπαλλήλους και πελάτες απέσπασε άγνωστο χρηματικό ποσό πριν διαφύγει.

Σοκ επικράτησε και στην Θεσσαλονίκη, με την είδηση πως ξυλοκόπησαν και λήστεψαν υποδιευθυντή δημοτικού σχολείου μέσα στο κτίριο.

Σοκ στη Νέα Μανωλάδα - Χτύπησε μάνα και βίασε κόρη πριν τις ληστέψει

Σοκ προκαλεί η είδηση στη Νέα Μανωλάδα πως άνδρας χτύπησε μάνα και βίασε κόρη, λίγο πριν τις ληστέψει! Τι συνέβη ακριβώς και τι λένε οι πρώτες πληροφορίες για αυτό το αποτρόπαιο συμβάν; Eπιχείρησε να ληστέψει κι άλλο σπίτι!

Ανάστατη η τοπική κοινωνία της Νέας Μανωλάδας στην Ηλεία από την έξαρση της εγκληματικότητας και ειδικά ύστερα από το τελευταίο περιστατικό ληστείας μετά βιασμού.

Όλα συνέβησαν το απόγευμα της Κυριακής όταν ένας 35χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας μπήκε σε σπίτι που διέμεναν δυο γυναίκες, κάτοικοι της περιοχής.

Ο δράστης χτύπησε κι έδεσε την 73χρονη μητέρα σε αποθήκη του σπιτιού και βίασε την 53χρονη κόρη της, από την οποία ζήτησε στη συνέχεια να του δώσει όσα χρήματα υπήρχαν στο σπίτι.

Το ποσό που πήρε (500 ευρώ, σύμφωνα με την αστυνομική ενημέρωση) του φάνηκε μικρό και στη συνεχεία μαζί με την 53χρονη έσπευσε σε γειτονικό σπίτι, ζητώντας της να δανειστεί χρήματα από τη γειτόνισσά της με το αιτιολογικό ότι έχει τοποθετήσει βόμβα και με τηλεκοντρόλ θα την πυροδοτήσει και θα σκοτώσει την ηλικιωμένη μητέρα της!

Τελικά, ο δράστης εξαφανίστηκε και οι γυναίκες ειδοποίησαν την αστυνομία η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, τον εντόπισε και τον συνέλαβε στο ΚΤΕΛ του Πύργου, την ώρα που ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί σε λεωφορείο και να αναχωρήσει για την Καλαμάτα.

Επιπλέον, ελέγχεται η συμμετοχή του και σε άλλες εγκληματικές ενέργειες.