Ανακοίνωση - «βόμβα» από τον Σκλαβενίτη

Προσοχή! Σας αφορά!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ανακοίνωση - «βόμβα» από τον Σκλαβενίτη

Μόλις πριν από λίγες ώρες, κυκλοφόρησε μία ανακοίνωση σκέτη «βόμβα» από τη γνωστή αλυσίδα καταστημάτων, Σκλαβενίτης και το μόνο σίγουρο είναι πως αν είστε κι εσείς πελάτης της, σας αφορά και πρέπει να δώσετε πολύ μεγάλη προσοχή.

Αυτή είναι η ανακοίνωση - «βόμβα» που ήρθε από τον Σκλαβενίτη

Η ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ προχώρησε πριν μερικά χρόνια στη σύσταση νέας εταιρείας με αντικείμενο την εμπορία, επεξεργασία, τυποποίηση και συσκευασία κάθε είδους κρέατος.

Σκλαβενίτης ανακοίνωση

Πιο συγκεκριμένα, με αρχικό μετοχικό κεφάλαιο της τάξεως των 100.000 ευρώ ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο 2016 η Meat House, με έδρα το Περιστέρι, ενώ τον Ιούλιο του ίδιου έτους πραγματοποιήθηκε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 600.000 ευρώ. Ως εκ τούτου το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας ανέρχεται σε 700.000 ευρώ διαιρούμενο σε 700.000 μετοχές ονομαστικής αξίας ενός ευρώ έκαστη. Δείτε εδώ μία καταγγελία που έγινε για τον Σκλαβενίτη.

Το πρώτο διοικητικό συμβούλιο της νέας θυγατρικής απαρτίζεται από τρία μέλη, με καθήκοντα προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου να εκτελεί ο κ. Στέφανος Ξηράκης, ενώ η θητεία του έχει οριστεί στα πέντε έτη. Στην πρώτη χρήση που ολοκληρώθηκε στις 31/12/2016, η Meat House εμφάνισε κύκλο εργασιών 2,6 εκατ. ευρώ (περιλαμβάνοντας πωλήσεις προϊόντων κρέατος, λοιπών αποθεμάτων και παροχή υπηρεσιών).

Έκτακτο ανακοινωθέν από Σκλαβενίτη - Απομακρύνεται άμεσα αυτό το προϊόν από το σπίτι σας

Με ένα έκτακτο ανακοινωθέν ο ΕΦΕΤ αποκάλυψε στους καταναλωτές πως πρέπει να απομακρύνουν άμεσα από το σπίτι τους ένα συγκεκριμένο προϊόν που βρίσκεται στα ράφια του Σκλαβενίτη.

Αυτό είναι το προϊόν από το Σκλαβενίτης που πρέπει να απομακρύνεται άμεσα από το σπίτι σας

Μέλι από άνθη και κωνοφόρα, εμπορικής ονομασίας «Μελισσούλα», καθαρού βάρους 900g, με αριθμό παρτίδας LΟΤ 1121720 και ημερομηνία λήξης 20/04/23. Το ανωτέρω προϊόν συσκευάζεται από την επιχείρηση «REGINA, ΚΟΥΡΑΝΤΙΔΗΣ ΧΡ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ», ενώ ελήφθη από το υποκατάστημα της επιχείρησης «ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΕΡΑΓΟΡΕΣ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Α.Ε.Ε.», Ευριπίδου 69 & Αιγέως 31-35 & Ασκληπιού, Καλλιθέα.

Δείτε εδώ και ποιο προϊόν του καταστήματος κρίθηκε επικίνδυνο!