Απίστευτη συνεργασία ξεκινούν τα ΑΒ Βασιλόπουλος - "Σεισμός" στην αγορά

Συγκινητική κίνηση από την αλυσίδα σούπερ μάρκετ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Απίστευτη συνεργασία ξεκινούν τα ΑΒ Βασιλόπουλος -

Σεισμό προκαλεί η νέα συνεργασία που ξεκινάνε τα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος! Μια κίνηση που αφήνει άναυδους τους πελάτες της αλυσίδας και όχι μόνο.

Ο Τομέας Καλλυντικών της Henkel Hellas και η ΑΒ Βασιλόπουλος συμμαχούν για καλό σκοπό, υποστηρίζοντας το έργο του φιλανθρωπικού, μη κερδοσκοπικού σωματείου ΕΛΕΠΑΠ, για την κάλυψη των θεραπειών για τα παιδιά με αναπηρία.

Κάποια παιδιά χρειάζονται περισσότερη φροντίδα και στήριξη, αφού καθημερινά πρέπει να προσπαθήσουν παραπάνω και να είναι γενναία, για να παίξουν, να εκφραστούν και να ζήσουν κανονικά σαν παιδιά. Με αίσθημα ευθύνης, ο Τομέας Καλλυντικών της Henkel Hellas και η ΑΒ Βασιλόπουλος στηρίζουν τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ, προσφέροντάς τους 600 θεραπείες αποκατάστασης! Πιο συγκεκριμένα, συμμετέχοντας στο Πρόγραμμα Οικονομικής Υιοθεσίας, ενισχύουν ουσιαστικά το έργο της ΕΛΕΠΑΠ για την κάλυψη των αναγκαίων θεραπειών των παιδιών με αναπηρία, με στόχο να χαρίσουν χαμόγελα και δύναμη στους μικρούς ήρωες!

Διαβάστε εδώ και μια ανακοίνωση βόμβα που έσκασε για τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης!

Παράλληλα, όπως αναφέρει κοινή ανακοίνωση των δυο εταιριών, από τις 29 Οκτωβρίου έως τις 4 Νοεμβρίου, σε όλα τα καταστήματα της ΑΒ Βασιλόπουλος θα βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα ομορφιάς και προσωπικής φροντίδας Henkel σε μοναδικές προσφορές έως -50%!

Για να μάθετε περισσότερα για το έργο της ΕΛΕΠΑΠ και να γίνετε κι εσείς οικονομικοί υιοθέτες, επισκεφθείτε τον σύνδεσμο https://elepap.gr.

Απόφαση "σεισμός" από τα ΑΒ Βασιλόπουλος - Σας αφορά όλους είστε δεν είστε πελάτης

Είστε δεν είστε πελάτης των καταστημάτων ΑΒ Βασιλόπουλος αν είστε άνεργος αυτή η απόφαση που πήραν τα γνωστά σούπερ μάρκετ θα φέρει αναταράξεις στην ζωή σας!

Ένας από τους λίγους κλάδους που «κράτησαν» τον τελευταίο χρόνο ήταν αναμφίβολα τα σούπερ μάσκετ. Ο τζίρος των μεγάλων αλυσίδων έχει σημειώσει άνοδο ενώ συνεχώς ζητούν προσωπικό λόγω αυξημένων αναγκών.

Το Dikaiologitika News, παρουσιάζει αναλυτικό κατάλογο με τις προσλήψεις που βρίσκονται σε εξέλιξη αυτήν την περίοδο.

Προσλήψεις στην ΑΒ Βασιλόπουλος - Ποιες θέσεις είναι ανοιχτές

Προσλήψεις για θέσεις εργασίας μιας ποικιλίας ειδικοτήτων, σε διάφορα σημεία της χώρας, ζητά η αλυσίδα σούπερ μάρκετ «ΑΒ Βασιλόπουλος».

Δείτε εδώ τη λίστα

Προσωπικό ζητούν μεγάλες εταιρίες του ιδιωτικού τομέα. Το Dikaiologitika News, παρουσιάζει αναλυτικό κατάλογο με τις προσλήψεις που βρίσκονται σε εξέλιξη αυτήν την περίοδο. Ολες οι ανοιχτές θέσεις εργασίας σε σούπερ μάρκετ και ιδιωτικές επιχειρήσεις για αποστολή βιογραφικού.