Μεγάλες αλλαγές στον Σκλαβενίτη λόγω lockdown - Σταματάνε να πουλάνε τα...

Σας αφορά!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μεγάλες αλλαγές στον Σκλαβενίτη λόγω lockdown - Σταματάνε να πουλάνε τα...

Μεγάλες αλλαγές ενδέχεται να δεχτούν τόσο τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης όσο και άλλες αλυσίδες στο δεύτερο lockdown καθώς υπήρξε συγκεκριμένο αίτημα από τους εμπόρους!

Ποιες οι αλλαγές στο Σκλαβενίτη στο δεύτερο lockdown

Οι έμποροι αιτούνται, σύμφωνα με το news247.gr να μην επιτραπεί στη διάρκεια του lockdown στα σουπερμάρκετ και τις υπεραγορές τροφίμων να πωλούν, εκτός από τα τρόφιμα και τα λοιπά είδη πρώτης ανάγκης, τα αναρίθμητα διαρκή προϊόντα που διαθέτουν, όπως ενδύματα, υποδήματα, ηλεκτρικές συσκευές, είδη σπιτιού και άλλα, σε μία περίοδο που τα εξειδικευμένα εμπορικά καταστήματα θα είναι υποχρεωτικά κλειστά με κρατική εντολή.

Όπως προαναφέρθηκε οι δύο αλυσίδες που έχουν μεγάλο αριθμό κωδικών στα προϊόντα που ζητούν οι έμποροι να μην πωλούνται από τα σούπερ μάρκετ είναι η Σκλαβενίτης και τα Lidl και σε μικρότερο βαθμό οι ΑΒ Βασιλόπουλος και Μασούτης. Η πρώτη στα υπερμάρκετ της διαθέτει τόσο ανεπτυγμένο τμήμα ένδυσης όσο και επιπλών και ειδών σπιτιού ενώ η δεύτερη μέσω ειδικού εβδομαδιαίου φυλλαδίου (non food) ενημερώνει τους καταναλωτές για ρούχα, ηλεκτρικά ήδη, φυτά, και είδη διακόσμησης που μπορούν να βρουν στα καταστήματα της.

Μια πιθανή θετική ανταπόκριση του Υπουργείου Ανάπτυξης στο αίτημα της ΕΣΕΕ θα σήμαινε έναν σημαντικό "πονοκέφαλο" για τις αλυσίδες όχι τόσο σε οικονομικό επίπεδο όσο σε επίπεδο διαχείρισης καθώς θα πρέπει να κλείσουν διαδρόμους ή τμήματα μέσα στα καταστήματα τους ή να μεταφέρουν εμπορεύματα από ράφια σε χώρους που θα μπορούν να τα αγοράσουν οι καταναλωτές και το αντίστροφο.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το ίδιο αίτημα φέρεται να είχαν καταθέσει και άλλες αλυσίδες εκτός του χώρου των σούπερ μάρκετ. Σύμφωνα με πληροφορίες του News24/7 το θέμα είχε θίξει κατά το πρώτο lockdown η διοίκηση των Jumbo η οποία ζητούσε να παραμένουν ανοιχτά τα καταστήματα της καθώς πωλούσε - έστω και σε μικρό βαθμό - τρόφιμα, καθαριστικά και άλλα προϊόντα που πωλούνται από τα σούπερ μάρκετ.

Τέλος το θέμα της συνέχισης λειτουργίας τους σε περίπτωση δεύτερου lockdown είχαν θέσει και οι αλυσίδες και τα καταστήματα τεχνολογίας καθώς σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους πωλούν είδη πρώτης ανάγκης για τηλεργασία.

Δείτε εδώ ποιο προϊόν ξεπούλησε στον Σκλαβενίτη όταν ανακοινώθηκε πως πάμε σε Lockdown!

Ισοπεδωτικές οι προσφορές του Σκλαβενίτη το πρώτο Σαββατοκύριακο lockdown - 6 προϊόντα σε σοκαριστική τιμή

Πρώτο Σαββατοκύριακο που η Ελλάδα βρίσκεται και πάλι σε lockdown και τα καταστήματα Σκλαβενίτης, έχουν βγάλει ασύλληπτες προσφορές! Συγκεκριμένα, έριξαν τις τιμές σε 6 προϊόντα που θα φανούν πολύ χρήσιμα γι' αυτή την περίοδο!

Κάποιες προσφορές από αυτές, λοιπόν, αφορούν ρολό χαρτιά και υγρά μαντηλάκια που αυτή την περίοδο έχουν την τιμητική τους.

Εάν επισκεφθεί κανείς το «Σκλαβενίτης e-food» θα δει ότι έχει σηκώσει… απίστευτες προσφορές! Κάποιες από αυτές αφορούν βασικά είδη σπιτιού όπως: ρολό χαρτί και υγρά μαντηλάκια που αυτή την περίοδο έχουν την… τιμητική τους.

Αυτή είναι η σούπερ ανακοίνωση από τον Σκλαβενίτη

Επισκεπτόμενοι επίσης ένα κατάστημα αυτές τις ημέρες θα δείτε πολλά προϊόντα 1+1 αλλά και μεγάλες προσφορές στα ράφια, σε επιλεγμένα τρόφιμα και είδη σπιτιού.

Να σημειωθεί ότι τις τελευταίες ημέρες παρατηρήθηκε συρροή κόσμου στα καταστήματα της αλυσίδας, κάτι που εξηγείται ως συνδυασμός: προσφορών, πληρωμών αλλά και μέτρων, που κατά κάποιον τρόπο, κινητοποίησαν τον κόσμο. Δείτε εδώ τι άλλες προσφορές έχει ο Σκλαβενίτης.

Προσφορές Σκλαβενίτης lockodown κορωνοϊός