Δολοφονία Αγία Βαρβάρα: Συγκλονίζει η μητέρα του 16χρονου - «Δεν πιστεύω ότι σκότωσε»

Εξελίξεις με την υπόθεση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δολοφονία Αγία Βαρβάρα: Συγκλονίζει η μητέρα του 16χρονου - «Δεν πιστεύω ότι σκότωσε»

«Κάτι στο βλέμμα τους φαινόταν πονηρό» δηλώνει η μητέρα του 16χρονου για την 15χρονη κόρη της 50χρονης που δολοφονήθηκε στην Αγία Βαρβάρα και για τον 17χρονο Ρουμάνο φίλο της.

Μιλώντας στην εκπομπή Live News του Mega η γυναίκα αποκάλυψε πως για τους δύο ανηλίκους που εμπλέκονται στη δολοφονία δεν είχε καλή άποψη.

«Μπορεί να είχε συμμετοχή, να τον έμπλεξαν, δεν ξέρω και γω πώς, αλλά το να σήκωσε μαχαίρι και να σκότωσε δεν το πιστεύω με τίποτα» συμπλήρωσε η μητέρα του 16χρονου για το παιδί της που εμφανίζεται ως συνεργός της υπόθεσης.

Σύμφωνα με όσα είπε η γυναίκα που τον πήρε στα χέρια της ενώ ήταν 7 μηνών, «για μένα είναι δικό μου παιδί, είναι σαν να τον γέννησα. Δεν μπορώ να το πιστέψω».

Όπως σημείωσε, ο ανήλικος επέστρεψε στο σπίτι του στο Λουτράκι την Κυριακή και τη Δευτέρα τους γνωστοποίησε ότι είχε εμπλοκή στο συγκεκριμένο περιστατικό.

«Πώς να αντιδράσει μια μάνα όταν ακούει κάτι τέτοιο» πρόσθεσε μητέρα. Τέλος, όπως σημείωσε θα είναι δίπλα στο παιδί της, προκειμένου να το στηρίξει. Δείτε εδώ για πόσα χρήματα σκότωσαν την 50χρονη.

Νωρίτερα ο 16χρονος αρνήθηκε κάθε εμπλοκή στην υπόθεση δολοφονίας της 50χρονης.

Ο δικηγόρος του ανήλικου, Αθανάσιος Ράπτης, σε δήλωση του επισημαίνει πως ο εντολέας του «δεν είχε κανένα λόγο και κίνητρο να αφαιρέσει τη ζωή του θύματος».

«Δεν υπήρχε καμία γνώση και καμία συμμετοχή στη διάπραξη του φόνου» αναφέρει χαρακτηριστικά συμπληρώνοντας πως ο 16χρονος, ο οποίος θα απολογηθεί αύριο στην ανακρίτρια ανηλίκων, «βρέθηκε δυστυχώς στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή χωρίς ουδέποτε να υπάρχει από μέρους του κάποια πρόθεση διάπραξης ενός τέτοιου ειδεχθούς εγκλήματος».

Πηγή: eleftherostypos.gr

Ραγδαίες αποκαλύψεις για το έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα - Αποκαλύφθηκε ποιος είναι ο πατέρας της 15χρονης

Ως ένα σκληρό, με ιδιαίτερη προσωπικότητα άτομο και χωρίς κανένα ίχνος μεταμέλειας χαρακτηρίζουν οι αστυνομικοί τη 15χρονη, που φέρεται να οργάνωσε τη δολοφονία της ίδιας της της μητέρας στην Αγία Βαρβάρα.

Οι λεπτομέρειες από το σατανικό σχέδιο της δολοφονίας συγκλονίζουν, με τους αστυνομικούς να αποκαλύπτουν πτυχές που όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε, τους άφησε άφωνους.

Η κυνικότητα και η πλήρης άρνηση μεταμέλειας της 15χρονης έχει προβληματίσει τους αστυνομικούς. «Δεν την ενδιαφέρει καθόλου τι συνέβη», ανέφερε χαρακτηριστικά αστυνομικός που συμμετέχει στις έρευνες.

Τόσο η ίδια όσο και ο σύντροφος της, ομολόγησαν τα πάντα και έδωσαν όλες τις λεπτομέρειες του εγκλήματος.

πατέρας της 15χρονης στην αγία βαρβάρα