Κρήτη: Πτώμα άνδρα σε παραλία στη Χερσόνησο

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κρήτη: Πτώμα άνδρα σε παραλία στη Χερσόνησο

Μεγάλη επιχείρηση στήθηκε από τις αρχές εξαιτίας πτώματος που εντοπίστηκε σε θαλάσσια περιοχή της Χερσονήσου. Οι αρχές ερευνούν όλα τα σενάρια προκειμένου να διαλευκάνουν την υπόθεση καθώς ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν πρόκειται για θύμα της κακοκαιρίας ή όχι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, λίγο μετά τις 12.30 το μεσημέρι συνεργεία που βρίσκονταν στην περιοχή μαζί με κατοίκους προκειμένου να κάνουν μία αυτοψία μετά την χθεσινή κακοκαιρία βρήκαν ένα ανθρώπινο πτώμα να είναι σφηνωμένο στα βράχια της παραλίας Σαραντάρι.

Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες του cretapost, το πτώμα έχει αναγνωριστεί και ανήκει σε έναν 45χρονο άνδρα.

Από την άλλη, άλλοι 22 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους τις τελευταίες ώρες εξαιτίας της λοίμωξης Covid-19 και των επιπλοκών της. Όλοι τους ήταν ηλικιωμένοι άνω των 70 χρόνων ή έπασχαν από σοβαρά νοσήματα.

Τέσσερις ψαράδες νεκροί μετά την σύγκρουση ελληνικού τάνκερ με τουρκικό αλιευτικό

Σύγκρουση ελληνικού τάνκερ με τουρκικό ψαροκάικο σημειώθηκε στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά της Μερσίνης με 4 νεκρούς ψαράδες.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, το αλιευτικό σκάφος «Polatbey» ανατράπηκε μετά από σύγκρουση με δεξαμενόπλοιο με ελληνική σημαία. H σύγκρουση του τάνκερ με το ψαροκάικο έγινε 15 ναυτικά μίλια ανοικτά της περιοχής Καρατάς των Αδάνων γύρω στις 05:50 το πρωί, μεταδίδει το Anadolu, ενώ έχει ξεκινήσει επιχείρηση έρευνας και διάσωσης των αγνοούμενων ατόμων που επέβαιναν στο τουρκικό σκάφος.

Εικόνες από την σύγκρουση του τάνκερ με το ψαροκάικο
Όπως ανέφερε η διοίκηση της τουρκικής Ακτοφυλακής, στην επιχείρηση μετέχουν τρία σκάφη της και μια ομάδα από δύτες. Πριν από λίγο ανακοινώθηκε, σύμφωνα με το Haberturk, από το γραφείο του περιφερειάρχη των Αδάνων ότι έχουν εντοπιστεί νεκροί τέσσερις Τούρκοι ψαράδες και παραμένει άλλος ένας αγνοούμενος.

Το δεξαμενόπλοιο «ephesus» υπό ελληνική σημαία ναυπηγήθηκε το 2012 και έχει μήκος 274 μέτρα. Το τάνκερ έχει 27 άτομα πλήρωμα, εκ των οποίων οι 13 είναι Έλληνες. Σοκ στα Χανιά. Ζευγάρι ηλικιωμένο βρέθηκε νεκρό!

σύγκρουση ελληνικού τάνκερ με τουρκικό αλιευτικό 4 ψαράδες νεκροί

σύγκρουση ελληνικού τάνκερ με τουρκικό αλιευτικό

Πηγή: iefimerida.gr