Έκτακτη απόφαση - Υπογράφηκε σήμερα και αφορά και τα ΑΒ Βασιλόπουλος

Αλλαγή "βόμβα" στα σούπερ μάρκετ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έκτακτη απόφαση - Υπογράφηκε σήμερα και αφορά και τα ΑΒ Βασιλόπουλος

Οι αλλαγές δεν έχουν τέλος επί περίοδο lockdown! Τα σούπερ μάρκετ αυτές τις ημέρες έχουν βρεθεί στο επίκεντρο! Μετά την απαγόρευση διαρκών αγαθών, σήμερα, υπογράφηκε ακόμα μια αλλαγή που αφορά και τα ΑΒ Βασιλόπουλος!

Τι αναφέρει η έκτακτη ανακοίνωση για τα σούπερ μάρκετ όπως ο ΑΒ Βασιλόπουλος

Αλλάζει το ωράριο στα σούπερ μάρκετ από την Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020. Όπως δήλωσε στην ΕΡΤ ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης, τα σούπερ μάρκετ θα κλείνουν στις 20:30 από τη Δευτέρα και την Κυριακή 15 Νοεμβρίου δεν θα ανοίξουν!

Είπε ακόμα ότι, αυτή τη στιγμή η ροή είναι φυσιολογική και υπάρχει επάρκεια αγαθών δεν υπάρχει λόγος για να ανοίξουν την Κυριακή.

Διευκρίνισε πως σήμερα και αύριο θα λειτουργήσουν μέχρι τις 21:00 και το Σάββατο κανονικά μέχρι τις 20:00.

ΑΒ Βασιλόπουλος: Λίγο πριν το lockdown έκαναν κάτι μοναδικό - Απίστευτη κίνηση

Λίγες μέρες πριν ξεκινήσει και επίσημα το δεύτερο lockdown στη χώρα μας, ο ΑΒ Βασιλόπουλος προχώρησε σε μία απίστευτη κίνηση. Η γνωστή αλυσίδα καταστημάτων προχώρησε σε κάτι πραγματικά μοναδικό και δέχθηκε τα εύσημα όλων.

Ρίγη συγκίνησης προκάλεσαν τα ΑΒ Βασιλόπουλος, με τους καταναλωτές άπαντες να «βουρκώνουν» με την τελευταία κίνηση της εταιρείας, που έδειξε σε όλο το μεγαλείο την κοινωνική της ευαισθητοποίηση.

Αυτή είναι η απίστευτη κίνηση που έκανε ο ΑΒ Βασιλόπουλος λίγο πριν το lockdown

Από τις 28 Σεπτεμβρίου έως τις 10 Οκτωβρίου, σε όλα τα καταστήματα του δικτύου, στα κεντρικά γραφεία, αλλά και τις αποθήκες της ΑΒ Βασιλόπουλος τοποθετήθηκαν «καλάθια συγκέντρωσης τροφίμων» και η ανταπόκριση φίλων, πελατών και εργαζομένων ήταν εντυπωσιακή.

ΑΒ Βασιλόπουλος lockdown

Στο διάστημα αυτό των δύο εβδομάδων, η δράση της ΑΒ Βασιλόπουλος ανέδειξε τη σημασία του «Μαζί», αυτό που καταφέρνουν οι άνθρωποι όταν ενώνονται, όταν γίνονται «ένα» για καλό σκοπό. Όταν νοιάζονται και μοιράζονται όλα όσα έχουν αξία. Όταν μέσα από μια πράξη φροντίδας, κάνουν τη διαφορά.

Πηγή: athensmagazine.gr