Γνωστός τραγουδιστής δέχθηκε πυροβολισμό

Πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση του;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γνωστός τραγουδιστής δέχθηκε πυροβολισμό

Κατά τη διάρκεια συμπλοκής έξω από ένα εμπορικό κέντρο στο Ντάλας του Τέξας διάσημος τραγουδιστής δέχθηκε δυστυχώς πυροβολισμό στο πόδι.

Ο λόγος για τον Boosie Badazz ο οποίος βρισκόταν στο Ντάλας για να τιμήσει τον rapper Mo3, ο οποίος πυροβολήθηκε εξίσου καταλήγοντας όμως νεκρός την Τετάρτη 11/11.

Σύμφωνα με πληροφορίες, o διάσημος ράπερ μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο και ευτυχώς η κατάσταση του είναι καλή χωρίς να διατρέχει κάποιον κίνδυνο. Έχασε την μάχη με τον καρκίνο πασίγνωστος τραγουδιστής!

πυροβολισμό δέχθηκε γνωστός τραγουδιστής

Τροχαίο για γνωστό τραγουδιστή - Τον χτύπησαν και έφυγαν!

Το βράδυ της Κυριακής τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, διερχόμενο όχημα συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο του γνωστού καλλιτέχνη, το οποίο βρισκόταν παρκαρισμένο σε κεντρικό σημείο της Γλυφάδας και του προκάλεσε μεγάλες υλικές ζημιές σε ολόκληρη την αριστερή πλευρά του!

Η περιπέτεια όμως του καλλιτέχνη συνεχίζεται, καθώς το διερχόμενο όχημα και ο οδηγός του έσπευσαν να εγκαταλείψουν το σημείο της σύγκρουσης με αποτέλεσμα να μην έχουν βρεθεί μέχρι και σήμερα, με τις αστυνομικές αρχές να αναζητούν την ταυτότητα του δράστη. Δείτε επίσης τροχαίο ατύχημα γνωστής δημοσιογράφου!

Ο καλλιτέχνης για τον οποίο μιλάμε είναι ο Δημήτρης Καραδήμος!

Καραδήμος τροχαίο

Στο νοσοκομείο γνωστός Έλληνας τραγουδιστής

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση πως στο νοσοκομείο βρέθηκε εσπευσμένα γνωστός Έλληνας τραγουδιστής! Τι συμβαίνει με την υγεία του και τι λένε οι πρώτες πληροφορίες για την κατάστασή του;

Σε χειρουργείο υπεβλήθη χθες ο γνωστός τραγουδιστής Νίκος Πορτοκάλογλου. Ο γνωστός καλλιτέχνης υποβλήθηκε σε εγχείρηση στην σπονδυλική του στήλη, μετά από αφόρητους πόνους που είχε, όπως αποκάλυψε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Η επέμβαση στέφθηκε με επιτυχία και τώρα ο τραγουδιστής και μουσικός βρίσκεται σε φάση ανάρρωσης και αποθεραπείας.

Νοσοκομείο τραγουδιστής

Χαρακτηριστικά έγραψε, «Δύο πολύ δύσκολες εβδομάδες με αφόρητους πόνους, εγχείρηση στη σπονδυλική στήλη και τώρα αργή και σταθερή ανάρρωση! Ανυπομονώ να ξαναβρεθούμε αγαπημένοι μου!».

Θρήνος! Δολοφονήθηκε γνωστός ράπερ μέσα στο σπίτι του

Μέσα στο σπίτι του δολοφονήθηκε γνωστός ράπερ τραγουδιστής και επικρατεί θρήνος στον καλλιτεχνικό χώρο. Η είδηση πως είναι νεκρός έσκασε σαν «βόμβα» στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Τι λένε οι πληροφορίες για την δολοφονία του;

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε μέσα στο σπίτι του. Ο ράπερ έπεσε νεκρός μετά από πυροβολισμούς που έπεσαν κατά την διάρκεια ένοπλης ληστεία που έγινε στο εσωτερικό του. Οι δράστες μέχρι στιγμής είναι άγνωστοι καθώς φορούσαν κουκούλες.

Ο λόγος για τον Αμερικανό ανερχόμενο ράπερ, Pop Smoke που πέθανε από τα πυρά μελών συμμορίας, όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του η ιστοσελίδα TMZ.

Όπως αναφέρει το ξένο site, ο 20χρονος τραγουδιστής, βρισκόταν στο σπίτι του στο Χολιγουντ Χιλς όταν οι δυο ένοπλοι εισέβαλαν μέσα τον πυροβόλησαν πολλές φορές και στην συνέχεια έφυγα εγκαταλείποντας τον αιμόφυρτο.

Δολοφόνησαν ράπερ