Εξαφάνιση 19χρονης στο Κορωπί: Εκβιάζουν τον αδερφό της μέσω sms

Τι λένε οι πληροφορίες...

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Εξαφάνιση 19χρονης στο Κορωπί: Εκβιάζουν τον αδερφό της μέσω sms

Μήνυση για εκβιασμό και απάτη αναμένεται να καταθέσει τις επόμενες μέρες ο Αναστάσιος Ντούγκας, ο δικηγόρος της οικογένειας, της 19χρονης Αρτέμιδος Βασίλη από το Κορωπί η οποία εξαφανίστηκε στις 16 Οκτωβρίου.

Η μήνυση θα είναι για εκβιασμό και απάτη για τα γραπτά μηνύματα (sms)που εστάλησαν στο κινητό τηλέφωνο του αδερφού της 19χρονης ζητώντας του το ποσό των 5.000 ευρώ προκειμένου να αφήσουν την αδερφή του ελεύθερη και να γυρίσει στο σπίτι.

«Ο αδερφός της 19χρονης δέχτηκε κάποια γραπτά μηνύματα στο κινητό του τηλέφωνο, που του έλεγαν πως αν καταβάλει κάποιο ποσό και συγκεκριμένα 5.000 ευρώ τότε θα γυρίσει η αδερφή του στο σπίτι. Φυσικά, από την πρώτη στιγμή τα μηνύματα δόθηκαν στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για περαιτέρω έρευνες. Στη συνέχεια, ζητήσαμε από τον άγνωστο αποστολέα των γραπτών μηνυμάτων να μας δώσει ένα στοιχείο ζωής από την κοπέλα αλλά μετά εξαφανίστηκε.

Εμείς δώσαμε όλα τα στοιχεία στις αρμόδιες Αρχές και θα καταθέσουμε μήνυση για εκβιασμό και απάτη για τα sms που δέχθηκε ο αδερφός της κοπέλας στο κινητό του. Θεωρώ ότι οι αρμόδιες Αρχές κάνουν την έρευνα και είναι κοντά στο να εντοπίσουν τον άγνωστο αποστολέα των γραπτών μηνυμάτων που πρόκειται για γυναίκα», είπε στο protothema.gr ο δικηγόρος της οικογένειας κ. Αναστάσιος Ντούγκας.

Σύμφωνα με τον πατέρα της Άρτεμις, ο οποίος είχε μιλήσει στο protothema.gr η κόρη του όταν εξαφανίστηκε ενημέρωσε τους γονείς της ότι θα πάει να δώσει μια συνέντευξη για να την πάρουν για δουλειά στα Jumbo Κορωπίου. Οι γονείς έμειναν ήσυχοι ότι το παιδί τους θα πάει εκεί, αλλά σύμφωνα με τις έρευνες της αστυνομίας η Άρτεμις δεν πήγε ποτέ στα Jumbo και οι Αρχές στράφηκαν προς το φιλικό περιβάλλον της κοπέλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 19χρονη κοπέλα όταν έφυγε από το σπίτι είχε μαζί της 40 ευρώ και γίνονται προσπάθειες για τον εντοπισμό του στίγματος του κινητού της. Αγνοείται εδώ και δύο εβδομάδες 17χρονη.

Η Άρτεμις την ημέρα που χάθηκε φόραγε μαύρο παντελόνι, άσπρα παπούτσια, γαλάζιο πουκάμισο με λευκές ρίγες και μια backpack τσάντα μαύρη. Οι γονείς της κάνουν έκκληση να βρεθεί σύντομα το παιδί τους και όποιος γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με την αστυνομία.

πηγή: protothema

Εξαφάνιση 19χρονης Άρτεμις : Το Φως στο Τούνελ αποκαλύπτει - "Οι έρευνες της αστυνομίας..."

Στο κατακόρυφο βρίσκεται η αγωνία συγγενών και φίλων της 19χρονης Άρτεμις, η οποία παραμένει άφαντη εδώ και 5 ημέρες ύστερα από επίσκεψη της στο Κορωπί. Το Φως Στο Τούνελ κάνει την δίκη του έρευνα στην υπόθεση.

Μάλιστα με ανακοίνωσή της η Αγγελική Νικολούλη μέσα από το site της τόνισε:

"Μέρες αγωνίας και φόβου ζουν οι συγγενείς της 19χρονης Άρτεμις, που εξαφανίστηκε από το Κορωπί. Μέχρι σήμερα δεν έχει δώσει σημάδι ζωής και οι έρευνες αστυνομίας και εθελοντών, παραμένουν άκαρπες.

Το «Τούνελ» με ζωντανές συνδέσεις ακολουθεί τα ίχνη της, σε μια προσπάθεια να ρίξει φως στην υπόθεση.

Μη χάσετε το αποκαλυπτικό «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη την Παρασκευή στις 23:50 στον Alpha."