Θρίλερ στα Τρίκαλα: 75χρονος καταπλακώθηκε από δέντρο

Όλες οι πληροφορίες

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Θρίλερ στα Τρίκαλα: 75χρονος καταπλακώθηκε από δέντρο

Ο άτυχος άνδρας είχε πάει να κόψει ξύλα στο δάσος του Ροπωτού, ωστόσο έχασε τη ζωή του σε φρικτό ατύχημα.

Νεκρός βρέθηκε αργά χθες τη νύχτα 75χρονος ξυλοκόπος σε δασώδη περιοχή του Ροπωτού, από δυνάμεις της Αστυνομίας, μετά από τη δήλωση εξαφάνισής του.

Συγκεκριμένα, ο 75χρονος ξυλοκόπος ξεκίνησε από την οικία του χθες το μεσημέρι περί τη 1:30 με σκοπό την κοπή ξύλων σε δασική περιοχή του οικισμού «Δημητράκαινα».

ο γεγονός ότι το βράδυ και κατά την συνήθη ώρα επιστροφής στο σπίτι του αυτός δεν εμφανίστηκε, ανησύχησε τους οικείους του, οι οποίοι δήλωσαν το γεγονός στο ΑΤ Πύλης.

Στο έργο της ανεύρεσης του άτυχου 75χρονου, εκτός από άνδρες του ΑΤ Πύλης, συμμετείχαν και δυνάμεις του ΠΚ Πύλης, καθώς και της ΟΠΚΕ Τρικάλων, οι οποίες τελικά, μετά από πολύωρες έρευνες, εντόπισαν τον 75χρονο καταπλακωμένο από κορμό δέντρου, η πτώση του οποίου ήταν μοιραία.

Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Πύλης μεταφέρθηκε αρχικά στο ΚΥ Πύλης, όπου κατά την διαδικασία της νεκροψίας διαπιστώθηκε ο θάνατός του και κατόπιν στο ΓΝ Τρικάλων, απ’ όπου θα η σορός του άτυχου άνδρα, θα μεταφερόταν για την διαδικασία της νεκροτομής στη Λάρισα.

Το προανακριτικό έργο για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το περιστατικό, έχει αναλάβει το ΑΤ Πύλης. Πτώμα άνδρα βρέθηκε στην Κρήτη!

Πηγή: pylinews.gr

Ρέντι: Νεκρή η σύζυγος αστυνομικού μετά από εκπυρσοκρότηση ενός υπηρεσιακού όπλου

Νεκρή από το υπηρεσιακό όπλο του αστυνομικού συζύγου της έπεσε μια γυναίκα στου Ρέντη. Σύμφωνα με πληροφορίες, το όπλο εκπυρσοκρότησε τραυματίζοντας θανάσιμα τη γυναίκα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στο όπλο είχε μείνει μία σφαίρα πριν την ασφάλισή του. Η σφαίρα που υπήρχε στη θαλάμη τραυμάτισε θανάσιμα τη 41χρονη γυναίκα του ανθυπαστυνόμου, τη στιγμή που ο ένστολος επιχειρούσε να ασφαλίσει το όπλο.

Όπως αναφέρουν πηγές της αστυνομίας, κατά την ασφάλιση του όπλου στη θήκη του, μένει πάντα μία σφαίρα στη θαλάμη. Αυτή τη φορά συνέβη η τραγωδία για τη 41χρονη γυναίκα και την οικογένειά της.

Πηγή: protothema.gr