Θρίλερ με νεκρή ηθοποιό σε παραλία!

Όλες οι πληροφορίες

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Θρίλερ με νεκρή ηθοποιό σε παραλία!

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου της Broselianda Hernández Boudet, της διάσημης ηθοποιού, η οποία βρέθηκε νεκρή σε παραλία του Μαϊάμι!

Όπως αναφέρει η New York Post, η 56χρονη ηθοποιός είπε στους συγγενείς της πως πάει να αγοράσει τσιγάρα. Τα ίχνη της χάθηκαν και ο τραγικός επίλογος γράφτηκε στην παραλία.

Τα αίτια θανάτου της Broselianda δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμη ωστόσο η αστυνομία έχει απορρίψει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Η Hernandez, με καταγωγή από το Πουέρτο Ρίκο, έχει τεράστια καριέρα στην αμερικανική showbiz, καθώς συμμετείχε στην καριέρα της σε δεκάδες σειρές αλλά και σε θεατρικά έργα. Θρίλερ με νεκρό και στα Τρίκαλα.

νεκρή ηθοποιός

Θρίλερ στην Ελασσόνα: 35χρονη έχασε την ζωή της μετά από φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι της

Τραγικό τέλος επιφύλασσε η μοίρα για μία γυναίκα ηλικίας 35 ετών στην Τσαριτσάνη της Ελασσόνας, έπειτα από τη φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι της.

Κατά πληροφορίες του onlarissa.gr, από τη φωτιά που ξεκίνησε γύρω στις 11 το πρωί της Τετάρτης, η γυναίκα έχασε τη ζωή της, πιθανότατα από αναθυμιάσεις.

Στο σημείο είχαν σπεύσει νωρίτερα και επιχειρούσαν ισχυρότατες δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από Λάρισα και Ελασσόνα, προσπαθώντας να απεγκλωβίσουν τη γυναίκα. Δυστυχώς όμως όταν την βρήκαν ήταν αργά καθώς κείτονταν νεκρή ανάμεσα στο λεβητοστάσιο και σε μία ντουλάπα.

Η άτυχη κοπέλα διέμενε στο σπίτι με τον αρραβωνιαστικό της. Φωτιά και στα Μέγαρα!

Πηγή: protothema.gr

Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε εργοστάσιο ανακύκλωσης - Όλες οι εξελίξεις

Υπό έλεγχο τέθηκε, ύστερα από επιχείρηση της πυροσβεστικής, φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της Τρίτης σε παλιό εργοστάσιο ανακύκλωσης στον Πεντάλοφο του δήμου Ωραιοκάστρου, λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη.

Εγκαταλελειμμένο το εργοστάσιο στη Θεσσαλονίκη
Σύμφωνα με πηγές της πυροσβεστικής, λόγω των υλικών που καίγονται, όπως μπάζα, σκουπίδια, πλαστικά κ.ά., αναδύονται μαύροι καπνοί προκαλώντας δυσοσμία στην περιοχή. Κατά τις ίδιες πηγές, το εργοστάσιο δεν λειτουργούσε τα τελευταία χρόνια, ενώ από την πυρκαγιά -τα αίτια της οποίας ερευνώνται- δεν κινδύνευσε κανείς.

Εκτός από τα πυροσβεστικά οχήματα στο σημείο έσπευσαν από την πρώτη στιγμή υδροφόρα του δήμου Θεσσαλονίκης. Μέχρι αυτή την ώρα δυνάμεις της πυροσβεστικής παραμένουν στο σημείο και πραγματοποιούν επιχωματώσεις , ενώ φωτιά ξέσπασε και σε δομή φιλοξενίας στον Βοτανικό.

πηγή: iefimerida