Δύσκολες ώρες για τον Ντόναλντ Τραμπ - Ο κορωνοϊός «χτύπησε» την οικογένειά του ξανά

Ποιος βρέθηκε θετικός;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δύσκολες ώρες για τον Ντόναλντ Τραμπ - Ο κορωνοϊός «χτύπησε» την οικογένειά του ξανά

Πολύ δύσκολες ώρες βιώνει ο Ντόναλντ Τραμπ, λίγες μέρες μετά το τέλος των αμερικανικών εκλογών, καθώς ο κορωνοϊός αποφάσισε να «χτυπήσει» για ακόμα μία φορά την οικογένειά του. Θυμίζουμε πως και ο ίδιος είχε νοσήσει πριν από λίγο καιρό.

Ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό, δήλωσε ένας εκπρόσωπος του πρεσβύτερου γιου του απερχόμενου Ρεπουμπλικάνου προέδρου των ΗΠΑ.

«Ο Ντον εξετάστηκε και βρέθηκε θετικός νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα και μετά το αποτέλεσμα του τεστ έχει μπει σε καραντίνα», δήλωσε ο εκπρόσωπος, προσθέτοντας ότι ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ δεν έχει εμφανίσει συμπτώματα της νόσου, ενώ στο νοσοκομείο με κορωνοϊό βρίσκεται και ο Μητροπολίτης Κίτρους.

Ντόναλντ Τραμπ γιος

Πηγή: Ant1news.gr

Κορωνοϊός: Διασωληνώμενος ένας 19χρονος ναύτης

Ένας ακόμη νέος άνθρωπος που προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό χρειάστηκε να διασωληνωθεί.

Πρόκειται για έναν 19χρονο ναύτη στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού OPEN, ο 19χρονος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του 424 στρατιωτικού νοσοκομείου. Νέο αρνητικό ρεκόρ με τα σημερινά κρούσματα στην χώρα μας!

Τις τελευταίες ημέρες έγινε γνωστό ότι ακόμη δύο νέοι άνθρωποι, ηλικίας 27 ετών νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε Αθήνα και Πάτρα. Σύμφωνα με την έκθεση του ΕΟΔΥ, συνολικά, 11 ασθενείς, όλοι άνδρες, στην ηλικιακή ομάδα από 18 έως 39 ετών νοσηλεύονται σε μονάδες εντατικής θεραπείας διασωληνωμένοι.

Πηγή: protothema.gr

Κορωνοϊός: Βρέθηκε θετικό βρέφος 10 μηνών στη Λέσβο

Bρέφος ηλικίας 10 μηνών νοσηλευόμενο για σοβαρό γαστρεντερικό πρόβλημα στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης διαγνώσθηκε θετικό στον κορωνοϊό.

Θετικοί στον κορωνοϊό, πλην όμως ασυμπτωματικοί, διαγνώσθηκαν και οι γονείς του παιδιού. Αργά χθες το βράδυ κρίθηκε αναγκαία η αεροδιακομιδή του βρέφους στην Αθήνα προκειμένου η περίπτωση του να αντιμετωπισθεί από γιατρό εξειδικευμένο στο συγκεκριμένο βρεφικό γαστρεντερικό πρόβλημα.

Η πτήση του ΕΚΑΒ προς τη Μυτιλήνη πραγματοποιήθηκε κάτω από κακές καιρικές συνθήκες, αλλά τελικά η αεροδιακομιδή τόσο του βρέφους όσο και της συνοδού μητέρας δεν πραγματοποιήθηκε λόγω αντικειμενικών προβλημάτων που δε σχετίζονται με το σύστημα υγείας. Ας σημειωθεί ότι τόσο το βρέφος όσο και η ασυμπτωματική θετική στον κορωνοϊό μητέρα επρόκειτο να μεταφερθούν σε ειδική κάψουλα. Εδώ οι δηλώσεις του πρωθυπουργού για το εμβόλιο.

Το βρέφος παραμένει στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, όπου και νοσηλεύεται.

πηγή: protothema