Κορωνοϊός: Έλληνας Dj πέθανε ύστερα από μάχη με τον ιό

Μόλις 39 ετών...

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Κορωνοϊός: Έλληνας Dj πέθανε ύστερα από μάχη με τον ιό

Σοκ προκαλεί η είδηση για τον θάνατο του 39χρονου γνωστού Έλληνα Dj από κορωνοϊό.

Ο 39χρονος είχε προσβληθεί από κορωνοϊό και όπως μεταδίδει ο ενημερωτικός ιστότοπος cyclades24.gr αν και νοσηλευόταν σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο μικρών κοριτσιών. Η είδηση για τον θάνατό του προκάλεσε θλίψη στον κόσμο της μουσικής και όχι μόνο. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εκατοντάδες είναι οι αναρτήσεις για τον άτυχο 39χρονο.

Θυμίζουμε πως θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε και ο Μητροπολίτης Κίτρους. Δείτε εδώ τις εξελίξεις με την υγεία του.

πηγή: protothema

Κορωνοϊός - Πάτρα: 15 κρούσματα σε μία πολυκατοικία

Ο κορωνοϊός εξαπλώνεται αρκετά γρήγορα και παντού στην Ελλάδα με αποτέλεσμα να βρεθούν αρκετά κρούσματα και στην Πάτρα σε μία πολυκατοικία. Σημειώνεται ότι στη Θεσσαλονίκη εκκενώνονται δύο ιδιωτικές κλινικές με τους ασθενείς να μεταφέρονται προς το 424 στρατιωτικό νοσοκομείο.

Στη Πάτρα και συγκεκριμένα στην Αγυιά εντοπίστηκε διασπορά κορωνοϊού πολυκατοικία της περιοχής. Όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ, οι θετικοί στον κορωνοϊό που διαμένουν σε αυτή, φτάνουν τους 15, μετά τα μαζικά τεστ που έκαναν πριν από ένα 24ωρο.

Σύμφωνα με το gnomip.gr, άπαντες βρίσκονται σε καραντίνα ακολουθώντας τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. Για τη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ενημερωμένη και η 6η ΥΠΕ. Κανείς δεν γνωρίζει πως ξεκίνησε η διασπορά στην συγκεκριμένη πολυκατοικία.

πηγή: athensmagazine

Κορωνοϊός: 16 κρούσματα εργαζομένων και ενοίκων στο Δαφνί

Νέος συναγερμός στις υγειονομικές Αρχές, καθώς εντοπίστηκαν κρούσματα κορωνοϊού στο Γηροψυχιατρικό Τμήμα στο Δαφνί.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο, στο Γηροψυχιατρικό Τμήμα που νοσηλεύονται ηλικιωμένοι ψυχικά ασθενείς, βρέθηκαν δέκα ασθενείς να νοσούν από κορωνοϊο και έξι εργαζόμενοι.

Στο τμήμα αυτό νοσηλεύονται 22 ηλικιωμένοι ασθενείς και υπάρχει έντονη ανησυχία.

Οι επτά ασθενείς νοσηλεύονται στα νοσοκομεία Γεννηματάς, Παμμακάριστος και Αττικό και οι τρεις στην παθολογική του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου.