Κορωνοϊός: Θετικός ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ

Όλες οι πληροφορίες

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Κορωνοϊός: Θετικός ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ έκανε τα τελευταία της τεστ πριν το παιχνίδι με τη Λάρισα στη Ριζούπολη την Κυριακή με τον Πέταρ Καρακλάιτς να είναι θετικός στον κορωνοϊό

Αναμενόμενα θα μπει σε καραντίνα ο Σέρβος ποδοσφαιριστής, χάνοντας τα επόμενα παιχνίδια της Ενωσης. Πλέον, υπάρχει ανησυχία αν από το συγκεκριμένο κρούσμα εντοπιστούν και άλλα θετικά στα επόμενα τεστ της ομάδας, ενώ δεν έκανε τεστ ο Ζίγκα Λάτσι και ο Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς βγήκε αρνητικός.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:
«Ο Πέταρ Καρακλάιτς βρέθηκε θετικος στον ιό COVID-19 στο σημερινό έλεγχο, που έγινε το πρωί στα Σπάτα. Ο ποδοσφαιριστής έχει ήδη ενημερωθεί και απομονωθεί σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες. Αρνητικά ήταν όλα τα υπόλοιπα τεστ, ανάμεσά τους και αυτό του Ανελ Σαμπανάτζοβιτς. Ευχές από την κιτρινόμαυρη οικογένεια για άμεση ανάρρωση και επιστροφή στα Σπάτα για τον Πέταρ Καρακλάιτς, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας μας!».

άεκ κορωνοιος

Θυμίζουμε πως θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε και ο Μητροπολίτης Κίτρους. Δείτε εδώ τις εξελίξεις με την υγεία του.

ΠΗΓΉ: iefimerida

Κορωνοϊός: 108 οι θάνατοι σήμερα - 2.311 κρούσματα και 522 διασωλυνωμένοι

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε σήμερα 2311 νέα κρούσματα του κορωνοϊου στη χώρα, εκ των οποίων 18 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 90121, εκ των οποίων το 53.4% άνδρες.

4787 (5.3%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 22901 (25.4%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

522 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 65 ετών. 149 (28.5%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 82.4%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 460 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Τέλος, έχουμε 108 ακόμα καταγεγραμμένους θανάτους και 1527 θανάτους συνολικά στη χώρα. 608 (39.8%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 80 έτη και το 97.1% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

ΠΗΓΉ: PROTOTHEMA