Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Έκτακτη προειδοποίηση της ΕΥΔΑΠ για 7 περιοχές

Σας αφορά

Έκτακτη προειδοποίηση της ΕΥΔΑΠ για 7 περιοχές
Ενημέρωση 22.11.2020 09:05
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μόλις πριν από μερικές ώρες, η ΕΥΔΑΠ εξέδωσε μία έκτακτη προειδοποίηση οι οποία σε κάθε περίπτωση αφορά όλη την Αθήνα, αφού θα γίνει προσωρινή διακοπή του νερού σε συνολικά 7 περιοχές της πόλης. Δώστε μεγάλη προσοχή!

Δώστε μεγάλη προσοχή καθώς πιθανώς πρόκειται για ένα ζήτημα που σας ενδιαφέρει, σε περίπτωση που μένετε κι εσείς σε κάποια από τις παρακάτω περιοχές.

Αυτή είναι η έκτακτη προειδοποίηση της ΕΥΔΑΠ

ΕΥΔΑΠ κομμένο νερό

Δείτε αναλυτικά τον χάρτη με τις περιοχές όπου κόβεται το νερό, εδώ.

Πριν από λίγο μία ανακοίνωσε εξέδωσε και η γνωστή αλυσίδα καταστημάτων Lidl. Δείτε εδώ όλα όσα αναφέρει.

Πέρα από την ΕΥΔΑΠ, ένα έκτακτο ανακοινωθέν έκανε και η ΔΕΗ

Πριν από μερικές μέρες, η ΔΕΗ εξέδωσε ένα έκτακτο ανακοινωθέν το οποίο αφορά όλους τους πελάτες της. Συγκεκριμένα, με μία σειρά από μέτρα που πρόκειται να ληφθούν θα καταφέρετε να μειώσετε τον λογαριασμό στο ρεύμα σας.

Αυτό είναι το έκτακτο ανακοινωθέν από τη ΔΕΗ

«Η ΔΕΗ δεν θα μετακυλίσει το κόστος. Το αντιμετωπίζουμε ως μέτρο COVID και αναγνωρίζοντας τη δύσκολη κατάσταση επιλέγουμε να απορροφήσουμε το κόστος», ανέφεραν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ πηγές της επιχείρησης, σε ερώτηση αναφορικά με το «πακέτο» μέτρων για τις ΑΠΕ που ανακοινώθηκε χθες.

Στα μέτρα περιλαμβάνεται η επιβολή έκτακτης εισφοράς ύψους 110 εκατ. ευρώ στους παραγωγούς ρεύματος από ΑΠΕ και ισόποση επιβάρυνση των προμηθευτών ενέργειας με την επιβολή έκτακτου τέλους (ΔΕΗ και ανταγωνιστές που δραστηριοποιούνται στην αγορά).

ΔΕΗ ανακοίνωση ρεύμα

Από τη ΔΕΗ διευκρινίζεται - μέσω του ΑΠΕ - ότι η επιβάρυνση αυτή δεν θα μετακυλιστεί στους καταναλωτές. Οι ανταγωνιστές της ΔΕΗ, εναλλακτικοί προμηθευτές ηλεκτρικής ενέργειας διαμορφώνουν ελεύθερα την εμπορική τους πολιτική, όμως είναι προφανές ότι λαμβάνεται υπόψη η πολιτική της ΔΕΗ.

Η ΔΕΗ με πρόσφατες δηλώσεις του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου Γιώργου Στάσση τάχθηκε υπέρ της ένταξης των ΑΠΕ στην αγορά σημειώνοντας ότι πλέον οι ανανεώσιμες πηγές είναι απολύτως ανταγωνιστικές. Δείτε εδώ σε ποιους επιστρέφει λεφτά η ΔΕΗ!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κορωνοϊός: Κατέληξε ιερέας στο νοσοκομείο Νάουσας

Κορωνοϊός: Ο χάρτης των σημερινών κρουσμάτων - 382 σε Αττική, 606 σε Θεσσαλονίκη

TAGS
Share