Θρήνος! Πέθανε η Ρένα Λαδοπούλου

Απέραντη θλίψη!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θρήνος! Πέθανε η Ρένα Λαδοπούλου

Θρήνος έχει ξεσπάσει με την είδηση πως σε ηλικία 84 ετών απεβίωσε η Αικατερίνη (Ρένα) Λαδοπούλου, σύζυγος του αείμνηστου βιομήχανου Γεωργίου Λαδόπουλου, σκορπώντας τη θλίψη στους συγγενείς και φίλους της..

Τα τελευταία χρόνια ζούσε στο Κολωνάκι στην Αθήνα. Η κηδεία της θα γίνει την Τρίτη το πρωί στο Α’ Νεκροταφείο Πατρών, ενώ θρήνος έχει ξεσπάσει και με την είδηση πως πέθανε ένας DJ από κορωνοϊό.

ΧΑΡΤΟΠΟΙΪΑ ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ - Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ

Η ΕΓΛ, ιδρύθηκε στη συνοικία Κρύα Ιτεών το 1928 από τον Ευάγγελο Λαδόπουλο. Το 1929 φτάνει η πρώτη χαρτοποιητική μηχανή από τη Γερμανία, ενώ το εργοστάσιο τίθεται σε πλήρη λειτουργία το 1931, σε έκταση 48 στρεμμάτων.

Νέες επενδύσεις γίνονται την περίοδο 1955-1963. Από το 1965 την ουσιαστική διαχείριση ασκεί ο Γεώργιος Λαδόπουλος γιος του ιδρυτή της.

Όλα φαίνονται ρόδινα μέχρι την εποχή που ξεσπά ένας λυσσαλέος ανταγωνισμός μεταξύ της ΕΓΛ και της «Αθηναϊκής Χαρτοιποιϊας και αρχίζουν τα μεγάλα «ανοίγματα».

Πηγή: tempo24news.gr

Θλίψη: Έφυγε από τη ζωή η Μένη Κυριακόγλου

Σε ηλικία 67 ετών έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Μένη Κυριακόγλου, ήταν από τα βασικά στελέχη της Πειραματικής σκηνής και ο θάνατός της, βύθισε σε βαθιά θλίψη το καλλιτεχνικό στερέωμα.

Η ηθοποιός έφυγε με αιφνίδιο τρόπο το πρωί του Σαββάτου από ανακοπή καρδιάς.

"Έφυγε" από την ζωή και ο Θεόδωρος Παπαλεξόπουλος.

μενη κυριακογλου πεθανε

πηγή: protothema.gr

Εκοιμήθη ο Πατριάρχης των Σέρβων Ειρηναίος

Εκοιμήθη σε ηλικία 90 ετών, ο Πατριάρχης των Σέρβων Ειρηναίος, ο οποίος νοσηλευόταν με κορωνοϊό σε νοσοκομείο του Βελιγραδίου από την περασμένη Τετάρτη.

Ο Πατριάρχης Ειρηναίος είχε εισαχθεί την περασμένη Τετάρτη, 5 Νοεμβρίου, στο νοσοκομείο καθώς είχε βγει θετικός στο τεστ στο οποίο υποβλήθηκε.

Να σημειωθεί ότι ο προκαθήμενος της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας πριν δύο Κυριακές είχε χοροστατήσει στην εξόδιο ακολουθία του Μητροπολίτη Μαυροβουνίου και Παραθαλλασίας Αμφιλόχιου, ο οποίος απεβίωσε από επιπλοκές του κορωνοϊού.