Κορωνοϊός: Ακόμα δύο νεκροί σε Βόλο και Κρήτη

Όλες οι πληροφορίες

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Κορωνοϊός: Ακόμα δύο νεκροί σε Βόλο και Κρήτη

Δύο νέοι θάνατοι καταγράφονται σήμερα σε Κρήτη και Βόλο, άτομα που είχαν προσβληθεί από κορωνοϊό άφησαν την τελευταία τους πνοή.

Μεγαλώνει καθημερινά η μαύρη λίστα του κορωνοϊού στη Μαγνησία. Σύμφωνα με το thenewspaper, σήμερα καταγράφηκε ακόμα ένας θάνατος, αυτή τη φορά μίας γυναίκας 77 ετών, η οποία νικήθηκε από τον COVID 19 στη μάχη που έδινε τις τελευταίες ημέρες σε κλινική του “Αχιλλοπουλείου”.

Σύμφωνα με το neakriti.gr την τελευταία του πνοή άφησε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης ένας άνδρας ηλικίας 86 ετών, ο οποίος είχε διαγνωστεί θετικός στον κορωνοϊό.

Ο ηλικιωμένος νοσηλευόταν στην Κλινική Covid του Βενιζελείου Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή στις 12:36 τα ξημερώματα της Τετάρτης. Θρίλερ με τα χθεσινά κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα μας.

Σύμφωνα με το Διοικητή του Βενιζελείου, κ. Κώστα Τερζάκη, ο άνδρας είχε υποκείμενα νοσήματα.

Κορωνοϊός: Νεκρός 32χρονος - Συναγερμός σε καταυλισμό Ρομά

Συναγερμός έχει σημάνει στα Τρίκαλα μετά τα κρούσματα κορωνοϊού των τελευταίων 24ωρων σε οικισμούς Ρομά. Κατέληξε 32χρονος στο νοσοκομείο Τρικάλων.

Συγκεκριμένα το βράδυ της Δευτέρας κατέληξε 32χρονος Ρομά, θετικός στον κορωνοϊό, στο Νοσοκομείο Τρικάλων, ενώ την ίδια μέρα ακόμη δύο Ρομά βγήκαν θετικοί σε rapid test στα οποία υποβλήθηκαν και αργά το βράδυ ακόμη ένας ο οποίος μάλιστα χρειάστηκε να εισαχθεί στο Νοσοκομείο καθώς παρουσίασε απότομα υψηλό πυρετό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr σήμανε συναγερμός στον ΕΟΔΥ και άμεσα, εντός των ημερών σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Δήμο Τρικκαίων η Δήμητρα Νάτσινα και κλιμάκια του Οργανισμού θα μεταβούν στους οικισμούς Ρομά της πόλης για διενέργεια rapid test στο μεγαλύτερο δυνατό τμήμα του πληθυσμού.

Θετικός στον κορωνοϊό ο Τζον Φαν'τ Σχιπ

Ο κορωνοϊός χτύπησε την πόρτα της Εθνικής Ελλάδας για άλλη μια φορά καθώς ο Ολλανδός προπονητής της Εθνικής, Τζον Φαν'τ Σχιπ, βρέθηκε θετικός σε τεστ Covid.

Ο προπονητής της ομάδας Τζον Φαν'τ Σχιπ διαγνώστηκε με κορωνοϊό και, όπως προβλέπει το πρωτόκολλο υγείας, θα απομονωθεί τις επόμενες ημέρες, ώστε να περιοριστεί η μετάδοση του ιού, ενώ θετικός βρέθηκε και ο Γιάννης Πλακιωτάκης.

Πηγή: protothema.gr