Έφυγε από την ζωή ο Πέτρος Ακριβάκης

Σε ηλικία 41 ετών

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έφυγε από την ζωή ο Πέτρος Ακριβάκης

Θλίψη έχει ξεσπάσει στον ελληνικό αθλητισμό μετά το θάνατο του προπονητή Πέτρου Ακριβάκη.

Το όνομα του ήταν συνδεδεμένο με τον ελληνικό στίβο και υπήρξε ομοσπονδιακός προπονητής σε δύο Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Πέτρος Ακριβάκης έφυγε από τη ζωή στα 41 του χρόνια μετά από “μάχη” που έδινε με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια ενώ θλίψη έχει σκορπίσει και ο θάνατος της Κατερίνας Παγουλάτου.

Η συλληπητήρια ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ:

“Απέραντη θλίψη προκάλεσε η είδηση του θανάτου του προπονητή Πέτρου Ακριβάκη. Ο μόλις 41 ετών προπονητής έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Πέμπτης χτυπημένος τα τελευταία χρόνια από την επάρατο νόσο.

Ο Ακριβάκης συνεργάστηκε με την ομοσπονδία από τη θέση του ομοσπονδιακού προπονητή, ενώ ως τεχνικός συμμετείχε σε δύο Ολυμπιακούς Αγώνες με την Σάββα Λίκα με την οποία κατάφεραν να σημειώσουν πολλές επιτυχίες.

Στη διάρκεια της προπονητικής του καριέρας συνεργάστηκε με σπουδαία ονόματα των ρίψεων, όπως ο Σπύρος Λεμπέσης, η Βαγγελιώ Σοφάνη, ο Μιχάλης Σταματόγιαννης, ο Ανδρέας Αναστασόπουλος, η Μάγδα Κομότογλου, ενώ αυτή την εποχή γύμναζε μεταξύ άλλων την ακοντίστρια Αφροδίτη Μανιού και τον δισκοβόλο Μιχάλη Καρτσίνη.

Γιος ενός εκ των κορυφαίων προπονητών ρίψεων, που πέρασαν από τη χώρα, του Νίκου Ακριβάκη, δε θα μπορούσε να μην είχε ασχοληθεί με τη δισκοβολία, αγώνισμα στο οποίο διακρίθηκε σε νεαρή ηλικία, με συμμετοχές στην εθνική ομάδα.

Το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ εκφράζει την βαθιά θλίψη για την απώλεια ενός νέου ανθρώπου και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του”.

Έφυγε από τη ζωή ο Μιχάλης Κομιώτης

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενώσεως ανακοινώνει την απώλεια του παλαίμαχου συναδέλφου Μιχάλη Κομιώτη ο οποίος «έφυγε» χθες σε ηλικία 87 ετών.

Ο Μιχάλης Κομιώτης γεννήθηκε στη Ζάκυνθο το 1933. Ήταν πτυχιούχος της ΑΣΟΕΕ η δημοσιογραφία, όμως, ήταν που τον κέρδισε από τα φοιτητικά του χρόνια. Ξεκίνησε τη δημοσιογραφική του πορεία στην «Αθλητική Ηχώ» το 1953 ως αθλητικός ρεπόρτερ, ενώ στη συνέχεια εργάστηκε στην «Ημέρα», τη «Βραδυνή» και από το 1969 έως τη συνταξιοδότησή του το 1989 στο ΑΠΕ ΜΠΕ. Στο ΑΠΕ διετέλεσε και αρχισυντάκτης του αθλητικού τμήματος. Παγκόσμιος θρήνος, πέθανε ο Ντιέγκο Μαραντόνα.,

Υπήρξε, επίσης, συνεργάτης των ειδησεογραφικών πρακτορείων Associated Press , UPI και REUTERS.
Ο Μιχάλης Κομιώτης εργάστηκε τίμια και με ζήλο, σεβόμενος τη δεοντολογία και τους συναδέλφους.
Το Διοικητικό Συμβούλιο συλλυπείται τις αγαπημένες του κόρες και αποχαιρετά τον καλό συνάδελφο.

πηγή: typologies.gr

Πέθανε η Σάσα Μανέττα

Θρινεί ο καλλιτεχνικός κόσμος της χώρας, καθώς έφυγε από τη ζωή η παρουσιάστρια, στιχουργός και συγγραφέας, Σάσα Μανέττα.

Πρόκειται για μία από τις πιο χαρακτηριστικές παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης στα πρώτα ένδοξα χρόνια της, ενώ παράλληλα υπήρξε και στιχουργός πολλών αγαπημένων τραγουδιών.