Καμπανάκι για κατάστημα σούπερ μάρκετ της Lidl - Γιατί και σε ποια περιοχή

Σας αφορά όλους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Καμπανάκι για κατάστημα σούπερ μάρκετ της Lidl - Γιατί και σε ποια περιοχή

Κατάστημα Lidl, της Θεσσαλόνικης αναζητά άμεσα προσωπικό! Αυτή η περίοδος είναι πολύ πιεστική για όλα τα σούπερ μάρκετ και στην προσπάθειά της η εταιρεία να εξυπηρετήσει τον κόσμο όσο πιο σωστά γίνεται άνοιξε θέσεις εργασίας!

Με βάση τις πρόσφατες εξελίξεις αναφορικά με τον COViD-19, οι συνεντεύξεις και τα assessment centers γίνονται online. Παρόλα αυτά, υπάρχουν περιπτώσεις που κρίνεται απαραίτητη η συνέντευξη με φυσική παρουσία. Τότε ακολουθούν τους παρακάτω κανόνες:

  • Αερίζουμε τους χώρους και τηρούμε την απαραίτητη απόσταση μεταξύ μας σε όλες τις συναντήσεις
  • Αποφεύγουμε τις χειραψίες
  • Πλένουμε τακτικά τα χέρια μας και χρησιμοποιούμε αντισηπτικό, που υπάρχει σε κάθε χώρο. Απολυμαίνουμε τη γραφική ύλη που παρέχουμε. Εάν θέλεις μπορείς να έχεις μαζί σου τα δικά σου αντικείμενα (πχ. στυλό, σημειωματάριο).

Σε αυτό το κατάστημα της Lidl ψάχνουν προσωπικό

Lidl θέσεις εργασίας

Να σημειωθεί πως προσωπικό ψάχνουν και στα ΑΒ Βασιλόπουλος! Δείτε εδώ τις θέσεις εργασίας!

Απίστευτη ανακοίνωση από τα Lidl λίγο πριν τα Χριστούγεννα

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και έτσι τα Lidl έχουν μία απίστευτη ανακοίνωση για όλους τους πελάτες τους. Η ανακοίνωση αυτή αφορά τις γιορτινές λιχουδιές που μπορείτε να βρείτε αυτόν τον καιρό σε όλα τα καταστήματα.

Και ποιο σπίτι δεν θέλει να γεμίσει με γιορτινά γλυκά ενόψει των γιορτών; Τα Lidl έχουν και πάλι την λύση και μπορείτε να κάνετε δικά σας όλα τα προϊόντα που χρειάζεστε στις πιο προνομιακές τιμές. Δείτε εδώ ποιο προϊόν βάζουν όλα τα σούπερ μάρκετ.

Αυτή είναι η ανακοίνωση των Lidl πριν από τα Χριστούγεννα

Lidl χριστουγεννιάτικα προϊόντα

Αγοράστε προϊόντα 25 ευρώ και κερδίστε - Ανακοίνωση από Lidl

Με κάθε αγορά αξίας 25 ευρώ από τα καταστήματα Lidl, οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να παραλάβουν ένα αυτοκόλλητο από το ταμείο των καταστημάτων και να κάνουν δικές τους τις νέες φιγούρες Storyland. Με τη συλλογή 8 αυτοκόλλητων στην ειδική καρτέλα, μπορούν να αποκτήσουν τον ήρωα της επιλογής τους!

Η Lidl Ελλάς ξεδιπλώνει την παραμυθένια ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων με μια διαφημιστική ταινία που έρχεται να μας υπενθυμίσει το μυστικό συστατικό που κάνει τις γιορτές ξεχωριστές.

Τι είναι όμως αυτό που κάνει τα Χριστούγεννα τόσο παραμυθένια; Αυτό είναι που αναρωτιέται η πρωταγωνίστρια της ταινίας, ένα κοριτσάκι με ανήσυχο πνεύμα και διάθεση να εξερευνήσει. Για να βρει την πολυπόθητη απάντηση, η πρωταγωνίστρια θα κινήσει γη και ουρανό για να ανακαλύψει το πιο τέλειο χριστουγεννιάτικο παραμύθι του κόσμου.

Μέσα από τα μάτια της παρακολουθούμε ένα εντυπωσιακό ταξίδι με μάγους, ξωτικά, γίγαντες, ακόμα και δράκους. Θα συμβουλευτεί την κορυφαία συγγραφέα παιδικών παραμυθιών Κάρμεν Ρουγγέρη, αλλά τελικά δεν θα καταφέρει αυτό που ήθελε… τουλάχιστον προσωρινά. Γιατί στο τέλος της ημέρας, ένα αυτοσχεδιαστικό παραμύθι που θα της πει ο πατέρας της, εμπνευσμένο από τα προϊόντα της Lidl Ελλάς, θα αποκαλύψει αυτό που υποπτευόμασταν από την αρχή. Το μυστικό συστατικό που κάνει τα παραμύθια, τις γιορτές και όλες τις στιγμές ξεχωριστές είναι η αγάπη.

Την ταινία υπογράφει η The Newtons Laboratory, ενώ την παραγωγή επιμελήθηκε η Filmiki, με σκηνοθέτη τον Χρήστο Κανάκη, τηρώντας αυστηρά τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα προστασίας και πρωτόκολλα ασφαλείας. Μπορείτε να την απολαύσετε εδώ:

Η μαγεία των φετινών Χριστουγέννων στα Lidl συμπληρώνεται με τον παραμυθένιο κόσμο των ηρώων της Storyland. O Άγιος Βασίλης, το Έλατο, ο Χιονάνθρωπος, το Ξωτικό και ο Τάρανδος διηγούνται τα πιο συναρπαστικά παραμύθια με τη φωνή της Κάρμεν Ρουγγέρη. Φιγούρα-«έκπληξη» η Κυρία Σάντα, η οποία δίνει την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να ηχογραφήσουν τη δική τους ιστορία.