Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αυστηρή τοποθέτηση από τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης - Πελάτες προσοχή

Αναρτήθηκε στο sklavenitis.gr

Αυστηρή τοποθέτηση από τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης - Πελάτες προσοχή
Ενημέρωση 02.12.2020 10:39
Από Youweekly Team

Τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης εδώ και λίγο καιρό έχουν στον αέρα το site τους, μέσα από το οποίο μπορεί ο κόσμος να παραγγέλνει. Με μια ανάρτησή τους εκεί τοποθετήθηκαν όσον αφορά την πολιτική τους σε περίπτωση επιστροφής κάποιου προϊόντος.

Η τοποθέτηση των σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης για την πολιτική των επιστροφών

Η άριστη ποιότητα των προϊόντων αποτελεί βασική αρχή για εμάς. Σε περίπτωση που διαπιστώσετε ότι κάποιο προϊόν δεν ικανοποιεί τις προσδοκίες σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με το Κέντρο Εξυπηρέτησης eMarket, στο 210 540 2200 ή να μας αποστείλετε email στο [email protected]

Έχετε τη δυνατότητα να επιστρέψετε το προϊόν που επιθυμείτε, χωρίς καμία χρέωση και με δυνατότητα επιλογής άμεσης αντικατάστασης του προϊόντος ή πίστωσης του αντίστοιχου χρηματικού ποσού. Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν σας σε όποιο φυσικό Κατάστημά μας σας εξυπηρετεί ή να ζητήσετε να το παραλάβουμε από τον χώρο σας. Στις περιπτώσεις παραλαβής του επιστρεφόμενου προϊόντος από τον χώρο σας, πρέπει να μας έχετε ενημερώσει εντός επτά (7) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παράδοσης της παραγγελίας τους, με χρόνο ανταπόκρισης αυθημερόν ή την επόμενη ημέρα.

Για λόγους ασφαλείας, για τα αλκοολούχα ποτά δεν γίνονται δεκτές οι επιστροφές.

Διαβάστε εδώ μια έκτακτη ανακοίνωση από όλα τα σούπερ μάρκετ όσον αφορά τον κορωνοϊό.

Πελάτες του Σκλαβενίτη σας αφορά: Πως μπορείτε να κάνετε την πληρωμή σας στο site

Το νέο site του Σκλαβενίτη, Sklavenitis.gr, βρίσκεται στον αέρα εδώ και πάρα πολύ καιρό και επειδή πάντα προσέχει τους πελάτες του, δίνει δυο δυνατότητες πληρωμής που είναι αναγκαίο να γνωρίζετε αν και εφόσον επιθυμείτε να κάνετε τις παραγγελίες σας από εκεί.

Πως μπορείτε να κάνετε την πληρωμή σας στο sklavenitis.gr

Οι πληρωμές γίνονται είτε ηλεκτρονικά, κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας δηλαδή, μέσω κάρτας, είτε κατά την παράδοση της παραγγελίας με μετρητά ή με κάρτα. Εάν κάποιος πελάτης έχει επιλέξει πληρωμή online, δηλαδή κατά τη διενέργεια της παραγγελίας, τότε μπορεί να ζητήσει και ανέπαφη παράδοσή της. Επίσης, γίνονται δεκτές διατακτικές (Ticket Restaurant, Chèque Déjeuner, Hellenic voucher, Up Hellas, Meals & More, Σκλαβενίτης, Χαλκιαδάκης, The Mart), καθώς και δωροεπιταγές (Σκλαβενίτης, The Mart και Dynamic). Για την ώρα δεν παρέχεται η υπηρεσία click & collect, δη

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Παραλήρημα με τις προσφορές του Σκλαβενίτη - Με 3,72 ευρώ το πιο χρήσιμο γυναικείο προϊόν

Lockdown με χαμηλές τιμές στον Σκλαβενίτη - Με ούτε 10 ευρώ φτιάξτε το χριστουγεννιάτικο τραπέζι σας

Share