Θρήνος! Πέθανε από κορωνοϊό γνωστός επιχειρηματίας

Απέραντη θλίψη!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θρήνος! Πέθανε από κορωνοϊό γνωστός επιχειρηματίας

Από επιπλοκές του κορωνοϊού πέθανε ο συνιδρυτής της Oxford Company Χρήστος Τσιόλιας που νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1991 και έκανε τα πρώτα βήματά της στο Βόλο. Σήμερα έχει 53 καταστήματα σε ολόκληρη τη χώρα. Η είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή από τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Πλεκτικής - Έτοιμου Ενδύματος Ελλάδας, στον οποίο ήταν αντιπρόεδρος.

«Με οδύνη σας ενημερώνουμε ότι ο αγαπητός συνάδελφος και αντιπρόεδρος του ΣΕΠΕΕ κ. Χρήστος Τσιόλιας της Oxford Company έχασε τη μάχη με τη ζωή εξαιτίας του Covid-19. Το Διοικητικό Συμβούλιο και το προσωπικό του ΣΕΠΕΕ εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένειά του», αναφέρει η ανακοίνωση.

Την ίδια ώρα ραγίζει καρδιές το τελευταίο αντίο της συζύγου του. Η Έφη Παπαγιώτα ανέβασε στα social media μία κοινή φωτογραφία τους στην οποία γράφει ως λεζάντα τα εξής: «Μ´αυτή την φωτογραφία, από την τελευταία ευτυχισμένη στιγμή μας, λίγες μόλις μέρες πριν, που έμελλε να είναι και η τελευταία μας, σε αποχαιρετώ σήμερα αγαπημένε μου Χρήστο. Θα ζεις πάντα στην καρδιά μας... την σκέψη μας.... την ζωή μας", είναι το συγκινητικό μήνυμα της συζύγου του», ενώ θρήνος έχει ξεσπάσει και για τον θάνατο ενός γνωστού ηθοποιού.

Πηγή: protothema.gr

Πένθος - Έφυγε από τη ζωή ο ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον «Darth Vader»

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών ο David Prowse, ο ηθοποιός που ενσάρκωσε τον Darth Vader στην πρώτη τριλογία ταινιών Star Wars.

Ο θάνατος του Prowse επιβεβαιώθηκε στο The Hollywood Reporter από τον ατζέντη του Thomas Bowington το Σάββατο το βράδυ.

Από την άλλη, το πρακτορείο Bowington Management μοιράστηκε τα δυσάρεστα νέα στο Twitter, ανακοινώνοντας το θάνατό του ηθοποιού με «μεγάλη λύπη και θλίψη για εμάς και εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο, ανακοινώνουμε ότι ο David Prowse πέθανε σε ηλικία 85 ετών». Νωρίτερα έγινε γνωστό πως πέθανε Έλληνας δημοσιογράφος.

Darth Vader πέθανε

Κορωνοϊός: Πέθανε ο μουσικός Βασίλης Blue Σωτηρίου

«Έφυγε» σήμερα από τη ζωή, σε ηλικία 54 ετών, από κορωνοϊό, ο Κοζανίτης μουσικός Βασίλης Blue Σωτηρίου.

Ο μουσικός νοσηλευότανε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου και ζούσε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia, ο άτυχος μουσικός δεν είχε κάποια υποκείμενα νοσήματα, ενώ είχε εισαχθεί για νοσηλεία στις 4 Νοεμβρίου. Ταυτόχρονα, και ένας 70χρονος στη Χαλκίδα έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό.

Ένας μεγάλος καλλιτέχνης της της Jazz-Blues μουσικής σκηνής. Δημιούργημά του η Blue Rose Band ένα ευέλικτο σύνολο με ιστορία, με έμφαση στο μπλουζ αλλά και τζαζ φάνκ αναφορές.

Πηγή: iefimerida.gr