Κορωνοϊός: Εξελίξεις με την υγεία του Γιάννη Πλακιωτάκη

Όλες οι πληροφορίες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κορωνοϊός: Εξελίξεις με την υγεία του Γιάννη Πλακιωτάκη

Προς το καλύτερο εξελίσσεται η πορεία της υγείας του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Πλακιωτάκη ο οποίος νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού για παροχή οξυγόνου χωρίς να είναι διασωληνωμένος.

Σύμφωνα με πληροφορίες χθες είχε σύντομη τηλεφωνική επικοινωνία με τους γονείς του αφού ο πατέρας του γιόρταζε τα γενέθλιά του. Οι γιατροί του έκαναν και τη δεύτερη δόση της θεραπείας και επίκειται η τρίτη που θα θωρακίσει τον οργανισμό του και θα εξαλείψει κάθε κίνδυνο επιπλοκής της υγείας του.

Ο ΥΝΑ βρίσκεται στη ΜΕΘ για καλύτερη παροχή οξυγόνου από την περασμένη Δευτέρα. Το Σάββατο είχε εισαχθεί σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας αφού ήταν εμπύρετος επί πέντε ημέρες. Ταλαιπωρείται από τον κορωνοϊό εδώ και 12 ημέρες από την προπερασμένη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου όταν και βγήκε θετικό το τεστ στο οποίο είχε υποβληθεί. Στο μεταξύ, μόλις ανακοινώθηκε έκτακτη αλλαγή για όλα τα σούπερ μάρκετ της αγοράς!

Πηγή: protothema.gr

Κορωνοϊός: Έχασε τη μάχη 48χρονος σωφρονιστικός υπάλληλος στη Λάρισα

Ένας 48χρονος σωφρονιστικός υπάλληλος έχασε δυστυχώς την μάχη με τον κορωνοϊό και το πρωί της Παρασκευής άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο συγκεκριμένος άνδρας, σύμφωνα με την ΕΡΤ, νοσηλευόταν εδώ μια εβδομάδα σε κρίσιμη κατάσταση στην Εντατική του νοσοκομείου Λάρισας.

Εργαζόταν στις φυλακές της Λάρισας και δυστυχώς άφησε πίσω του δύο παιδιά. Να υπενθυμίσουμε ότι τα χθεσινά κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα μας ήταν 1.882 ενώ οι νεκροί 100!

Θρήνος! Πέθανε από κορωνοϊό γνωστός επιχειρηματίας

Από επιπλοκές του κορωνοϊού πέθανε ο συνιδρυτής της Oxford Company Χρήστος Τσιόλιας που νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1991 και έκανε τα πρώτα βήματά της στο Βόλο. Σήμερα έχει 53 καταστήματα σε ολόκληρη τη χώρα. Η είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή από τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Πλεκτικής - Έτοιμου Ενδύματος Ελλάδας, στον οποίο ήταν αντιπρόεδρος.

«Με οδύνη σας ενημερώνουμε ότι ο αγαπητός συνάδελφος και αντιπρόεδρος του ΣΕΠΕΕ κ. Χρήστος Τσιόλιας της Oxford Company έχασε τη μάχη με τη ζωή εξαιτίας του Covid-19. Το Διοικητικό Συμβούλιο και το προσωπικό του ΣΕΠΕΕ εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένειά του», αναφέρει η ανακοίνωση.

Την ίδια ώρα ραγίζει καρδιές το τελευταίο αντίο της συζύγου του. Η Έφη Παπαγιώτα ανέβασε στα social media μία κοινή φωτογραφία τους στην οποία γράφει ως λεζάντα τα εξής: «Μ´αυτή την φωτογραφία, από την τελευταία ευτυχισμένη στιγμή μας, λίγες μόλις μέρες πριν, που έμελλε να είναι και η τελευταία μας, σε αποχαιρετώ σήμερα αγαπημένε μου Χρήστο. Θα ζεις πάντα στην καρδιά μας... την σκέψη μας.... την ζωή μας", είναι το συγκινητικό μήνυμα της συζύγου του», ενώ θρήνος έχει ξεσπάσει και για τον θάνατο ενός γνωστού ηθοποιού.

Πηγή: protothema.gr