Θανατηφόρο τροχαίο στην Καβάλα

Όλες οι πληροφορίες

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Θανατηφόρο τροχαίο στην Καβάλα

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην Πετροπηγή της Καβάλας. Ανασύρθηκε νεκρός ο οδηγός.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, όπως αναφέρει το proininews.gr, δύο ΙΧ συγκρούστηκαν στην Πετροπηγή, στον κόμβο της ΒΙΠΕ.

Τα δύο οχήματα συγκρούστηκαν μετωπικά, προκαλώντας την ανατροπή του ενός. Συνέπεια της σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός ενός εκ των τραυματιών σύμφωνα με πληροφορίες του νοσοκομείου στο οποίο μεταφέρθηκε έπειτα από τον απεγκλωβισμό του. Θρήνος επικρατεί και στους Αγίους Θεοδώρους με τον 28χρονο που αυτοκτόνησε με λουρί σκύλου!

πηγή: protothema

Συναγερμός στο Βελιγράδι - Ισχυρή έκρηξη με έναν νεκρό

Συναγερμός σήμανε στο Βελιγράδι έπειτα από ισχυρή έκρηξη στο κέντρο της πόλης.

Σύμφωνα με τo Sputnik, από την έκρηξη φέρεται να έχασε τη ζωή του τουλάχιστον ένα άτομο, ενώ δύο ακόμη τραυματίστηκαν.

Η έκρηξη σημειώθηκε περίπου στις 10:00 (τοπική ώρα) στο πάρκινγκ της σερβικής «Ραδιοτηλεόρασης», ενώ νεκρός φέρεται να είναι ένας υπάλληλος της εταιρείας «Ening Energetika», ο οποίος είχε κληθεί να επισκευάσει το σύστημα κλιματισμού του κτιρίου. Ένας επίσης εργαζόμενος της «RTS» τραυματίστηκε ελαφρά.

Από την έκρηξη υπέστησαν ζημιές πολλά αυτοκίνητα που ανήκουν στον ραδιοτηλεοπτικό οργανισμό, αλλά και τζάμια του κτιρίου ενώ σοβαρή έκρηξη σημειώθηκε και στο Κολωνάκι.

Πηγή: protothema.gr

Μεγάλη έκρηξη στο Μπρίστολ - Νεκροί και τραυματίες

Συγκεκριμένα, η μεγάλη έκρηξη πραγματοποιήθηκε σε μια αποθήκη, το πρωί της Πέμπτης κοντά στο Μπρίστολ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Sputnik, ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του, ενώ άλλοι δύο τραυματίστηκαν.

Όπως αναφέρει η τοπική Υπηρεσία Πυροσβεστικής και Διάσωσης υπήρξαν πολλά «θύματα» μετά το «σοβαρό περιστατικό» στην περιοχή Avonmouth κοντά στο Μπρίστολ.

Εκπρόσωπος της πυροσβεστικής υπηρεσίας δήλωσε στη MailOnline ότι προκλήθηκαν αρκετές εστίες φωτιάς από την έκρηξη στο King Weston Lane.

Αυτόπτης μάρτυρας αναφέρει ότι άκουσε «μία πολύ δυνατή έκρηξη που κούνησε ολόκληρα κτήρια», σύμφωνα με το BBC.

Τουλάχιστον 10 ασθενοφόρα έχουν σπεύσει στην περιοχή, ενώ διέκοψε τη λειτουργία του ένα εργοστάσιο ανακύκλωσης που βρίσκεται κοντά στο σημείο της έκρηξης.