Χαμός με την είδηση που κυκλοφόρησε για τον Μασούτη - Ευχάριστα νέα

Η απόφαση που πήραν τα σούπερ μάρκετ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χαμός με την είδηση που κυκλοφόρησε για τον Μασούτη - Ευχάριστα νέα

Κανονικός χαμός επικρατεί με την είδηση που έχει κυκλοφορήσει για την γνωστή αλυσίδα καταστημάτων Μασούτης. Η εταιρεία Μασούτης και η P&G, σε συνεργασία με την ένωση «Μαζί, για το παιδί» συνεργάστηκαν σε μια πολύ σημαντική ενέργεια για οικογένειες που έχουν ανάγκη υποστήριξης.

Από 18/11/2020 έως και τις 7/12/2020 με την αγορά προϊόντων P&G σε μοναδικές προσφορές έως και 1+1 δώρο, αποκλειστικά από τα καταστήματα Μασούτης και από το e-shop Μασούτης, οι καταναλωτές μπορούν να έχουν συμμετοχή στην προσπάθεια να προσφερθεί ψυχολογική υποστήριξη σε 500 μονογονεϊκές οικογένειες, μέσω της Γραμμής 11525, της ένωσης «Μαζί, για το παιδί»!

Με αυτόν τον τρόπο, έμπρακτα θα προσφερθεί βοήθεια και συμπαράσταση σε μονογονεϊκές οικογένειες που περιλαμβάνει: 12 τηλεφωνικές συνεδρίες ανά ωφελούμενο, 8 προσωπικές δια ζώσης συνεδρίες ανά ωφελούμενο, 3 ομαδικές συνεδρίες 8 ωφελούμενων μονογονέων και 4 ψυχοεκπαιδευτικά σεμινάρια των 40-50 ωφελουμένων.

Παράλληλα, θα προσφερθούν στις οικογένειες περισσότερα από 2.000 προϊόντα P&G για την κάλυψη των καθημερινών αναγκών τους, με σκοπό την στήριξη και την ενδυνάμωσή τους. Δείτε εδώ ποιοι έχουν έκπτωση στον Μασούτη λόγω της κατάστασης που επικρατεί.

«Η συμμετοχή των καταναλωτών στην ενέργεια είναι συγκινητική και αυτό αποτελεί μια ένδειξη ότι υπάρχει κοινωνική ευαισθησία και όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. Γιατί, οικογένεια είναι οι άνθρωποι που βρίσκονται πάντα εδώ για σένα… όποια κι αν είναι η σύνθεσή της».

Πηγή: voria.gr

Ευχάριστα νέα για τα σούπερ μάρκετ Μασούτης - Έκτακτο παράρτημα

Πολύ ευχάριστα φαίνεται πως είναι τα νέα που έχουν κυκλοφορήσει τις τελευταίες ώρες για τη γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ, Μασούτης. Μέσα από ένα έκτακτο παράρτημα που κυκλοφόρησε, ανακοινώθηκαν τα νέα για τα καταστήματα.

Αυτά είναι τα ευχάριστα νέα για τον Μασούτη

Το BOX, η υπηρεσία online παραγγελίας φαγητού της COSMOTE, διευρύνει τη δραστηριότητά του και εμπλουτίζεται συνεχώς με νέες συνεργασίες και νέα καταστήματα. Σήμερα, οι χρήστες του BOX μπορούν να παραγγέλνουν φαγητό ή καφέ σε περισσότερα από 5.000 καταστήματα σε 33 πόλεις σε όλη την Ελλάδα. Επιπλέον το BOX, φέρνει στην πόρτα των καταναλωτών εκτός από το αγαπημένο τους φαγητό, και τα ψώνια τους από τα σούπερ μάρκετ "Μασούτης" και "Κρητικός".

Mέσα από το BOX app (Android, iOS) και το www.box.gr, οι καταναλωτές μπορούν πλέον να επιλέξουν από το σούπερ μάρκετ –για πρώτη φορά- όλα τα προϊόντα που επιθυμούν (πάνω από 10.000 κωδικοί ανά αλυσίδα), με τις ίδιες τιμές και τις προσφορές που ισχύουν και στα φυσικά καταστήματα "Μασούτης" και "Κρητικός", σε περισσότερες από 50 πόλεις πανελλαδικά. Επίσης, μπορούν να χρησιμοποιούν την κάρτα πιστότητας των συγκεκριμένων σούπερ μάρκετ, ενώ η παράδοση των παραγγελιών γίνεται ακόμα και αυθημερόν.

Στα σούπερ μάρκετ "Μασούτης", η υπηρεσία online delivery του BOX είναι διαθέσιμη σε 45 πόλεις της Ελλάδας (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Λάρισα, Αλεξανδρούπολη, Ξάνθη, Τρίκαλα, Μυτιλήνη κ.ά.), ενώ διαθέσιμη στους περισσότερους νομούς και στις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Ηράκλειο Κρήτης, Χαλκίδα, Κόρινθος, Ρόδο, κ.ά.) είναι και στα σούπερ μάρκετ "ΚΡΗΤΙΚΟΣ". Η αποστολή των προϊόντων είναι δωρεάν. Δείτε εδώ μία ακόμα ανακοίνωση που έγινε για τον Μασούτη.

Μασούτης Box

Με κάθε παραγγελία ή και χρήση του app, οι καταναλωτές μπορούν να αξιοποιήσουν και τα προνόμια του ΒΟΧ, όπως πόντοι για εκπτώσεις σε επόμενη παραγγελία, πακέτα data (GB) από την COSMOTE ή δωροεπιταγές από επώνυμες εταιρείες.

Πηγή: capital.gr