"Αιμορραγούν" τα Jumbo - Έκκληση για βοήθεια από την εταιρεία του Βακάκη

Η ανακοίνωσή της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Τα καταστήματα Jumbo από την έναρξη του δεύτερου lockdown μέχρι και σήμερα διανύουν μια πολύ πιεστική περίοδο γι'αυτό και πήραν την απόφαση - όπως ανακοίνωσαν - να θέσουν το site τους για δεύτερη φορά εκτός λειτουργίας! Με μια ανακοίνωσή τους, λοιπόν, κάνουν έκκληση σε κόσμο να τους βοηθήσει στέλνοντας βιογραφικό για θέσεις εργασίας που είναι ανοιχτές!

Η ανακοίνωση - έκκληση των Jumbo

Μεγάλο κομμάτι της ανάπτυξης της εταιρίας οφείλεται στο ανθρώπινο δυναμικό, που αποτελεί και τη ραχοκοκαλιά της. Πιστεύουμε στη δημιουργία ευκαιριών, στην αξιοποίηση ταλέντων, στην ανάπτυξη και στην προσωπική εξέλιξη. Προσανατολίζουμε την αναζήτηση προσωπικού σε άτομα με όρεξη για δουλειά και πρωτοποριακές ιδέες. Οι νέοι άνθρωποι χωρίς προϋπηρεσία μπορούν να ξεκινήσουν την εκπαίδευσή τους σε κάποιο από τα καταστήματά μας και, μέσα από ένα σύστημα εκπαίδευσης και εξέλιξης, να αναρριχηθούν σε κάποια από τις πολλές θέσεις που έχει μια συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρία. Βασική μας αρχή είναι η διασφάλιση ενός αξιοκρατικού περιβάλλοντος εργασίας και αντικειμενικότητας. Μέσα από σκληρή δουλειά, ακολουθώντας το δρόμο προς την ηγεσία, οι άνθρωποί μας, αναλαμβάνουν ευθύνες, αναπτύσσουν πρωτοβουλίες και παίρνουν αποφάσεις, έτσι ώστε να ανακαλύπτουν και να αξιοποιούν καθημερινά τις δυνατότητές τους.

Κατά την 30η Ιουνίου 2018 ο Όμιλος απασχολούσε 6.378 άτομα, εκ των οποίων 5.607 μόνιμο προσωπικό και 771 έκτακτο προσωπικό.

Αν επιθυμείς να εργασθείς σε έναν δυναμικά αναπτυσσόμενο Όμιλο με άριστες συνθήκες εργασίας, δυνατότητες εξέλιξης και προοπτικές καριέρας, στείλε μας το βιογραφικό σου σημείωμα για τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας που σε ενδιαφέρουν.

Δείτε τις θέσεις εργασίας εδώ!

Κίνηση "σεισμός" από τα Jumbo μια ημέρα πριν ανοίξουν τα εποχικά καταστήματα της αγοράς

Στη διακοπή διαφημιστικού μπάτζετ προχώρησε το Jumbo, μία καθαρά κίνηση συμβολισμού, καθώς από την Δευτέρα ξεκινά η λειτουργία των εποχικών καταστημάτων και προς ώρας η εν λόγω εταιρεία είναι εκτός της σχετικής λίστας.

Σύμφωνα με τις δημόσιες αναφορές του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδ. Γεωργιάδη, και έως ότου υπάρξουν οι επίσημες ανακοινώσεις από τη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, η δυνατότητα λειτουργίας δίνεται μόνον σε 110 καταστήματα πανελλαδικά, εξαιρώντας τόσο την Jumbo αλλά και την ΙΚΕΑ ακόμα και αν πωλούν εποχικά προϊόντα.

Πηγή: irafina.gr