Σοβαρό τροχαίο στον Κηφισό με δυο τραυματίες

Ι.Χ έριξε στο αντίθετο ρεύμα κολώνα της ΔΕΗ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σοβαρό τροχαίο στον Κηφισό με δυο τραυματίες

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στη Λεωφόρο Κηφισού στο ύψος του Αιγάλεω. Ένα τζιπ, το οποίο κατευθυνόταν προς τον Πειραιά εξετράπη της πορείας του και συγκρούστηκε στην ενδιάμεση νησίδα με κολώνα ηλεκτροφωτισμού, η οποία και ως αποτέλεσμα κατέρρευσε στο αντίθετο ρεύμα της Λεωφόρου Κηφισού.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν. Πρόκειται για τον οδηγό του αυτοκινήτου και τον οδηγό μιας μοτοσυκλέτας, η οποία κινούταν στο αντίθετο ρεύμα της Εθνικής Οδού και προσέκρουσε στην κολώνα ηλεκτροφωτισμού.

Ο οδηγός της μοτοσυκλέτας, ο οποίος ευτυχώς φορούσε κράνος, εκσφενδονίστηκε σε μεγάλη απόσταση, ενώ στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, κι ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Και στα δύο ρεύματα του Κηφισού έχουν δημιουργηθεί ουρές χιλιομέτρων. Δυστυχώς και στο Ηράκλειο κατέληξε νεκρός ένας 16χρονος έπειτα από σοβαρό τροχαίο!

Πηγή: ethnos.gr

Θανατηφόρο τροχαίο στην Καβάλα

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην Πετροπηγή της Καβάλας. Ανασύρθηκε νεκρός ο οδηγός.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, όπως αναφέρει το proininews.gr, δύο ΙΧ συγκρούστηκαν στην Πετροπηγή, στον κόμβο της ΒΙΠΕ.

Τα δύο οχήματα συγκρούστηκαν μετωπικά, προκαλώντας την ανατροπή του ενός. Συνέπεια της σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός ενός εκ των τραυματιών σύμφωνα με πληροφορίες του νοσοκομείου στο οποίο μεταφέρθηκε έπειτα από τον απεγκλωβισμό του. Θρήνος επικρατεί και στους Αγίους Θεοδώρους με τον 28χρονο που αυτοκτόνησε με λουρί σκύλου!

πηγή: protothema

Συναγερμός στο Βελιγράδι - Ισχυρή έκρηξη με έναν νεκρό

Συναγερμός σήμανε στο Βελιγράδι έπειτα από ισχυρή έκρηξη στο κέντρο της πόλης.

Σύμφωνα με τo Sputnik, από την έκρηξη φέρεται να έχασε τη ζωή του τουλάχιστον ένα άτομο, ενώ δύο ακόμη τραυματίστηκαν.

Η έκρηξη σημειώθηκε περίπου στις 10:00 (τοπική ώρα) στο πάρκινγκ της σερβικής «Ραδιοτηλεόρασης», ενώ νεκρός φέρεται να είναι ένας υπάλληλος της εταιρείας «Ening Energetika», ο οποίος είχε κληθεί να επισκευάσει το σύστημα κλιματισμού του κτιρίου. Ένας επίσης εργαζόμενος της «RTS» τραυματίστηκε ελαφρά.

Από την έκρηξη υπέστησαν ζημιές πολλά αυτοκίνητα που ανήκουν στον ραδιοτηλεοπτικό οργανισμό, αλλά και τζάμια του κτιρίου ενώ σοβαρή έκρηξη σημειώθηκε και στο Κολωνάκι.

Πηγή: protothema.gr