Θρήνος για τον δικηγόρο Αρτέμη Αρτεμίου - Έφυγε από τη ζωή ο 12χρονος γιος του

Έχασε δυστυχώς τη μάχη με τη λευχαιμία

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Θρήνος για τον δικηγόρο Αρτέμη Αρτεμίου - Έφυγε από τη ζωή ο 12χρονος γιος του

Ο Κύπριος δικηγόρος Αρτέμης Αρτεμίου, που απασχόλησε την επικαιρότητα με τα ταξίδια του πρώην Υπουργού Νίκου Παππά στη Βενεζουέλα και τις επισκέψεις του στο Μέγαρο Μαξίμου, επί Αλέξη Τσίπρα, βιώνει από σήμερα το πρωί την μεγαλύτερη απώλεια που θα μπορούσε να βιώσει κάποιος, καθώς έχασε, τον 12χρονο γιο του Αλκίνοο, μετά από σκληρή και άνιση μάχη πολλών ετών με τη λευχαιμία.

Ο ίδιος, με ανάρτησή του στο Twitter γνωστοποίησε τον θάνατο του Αλκίνοου γράφοντας πως δεν έφυγε πλήρης ημερών, αλλά ελπίζει να έφυγε με πλήρεις ημέρες.

Δημοσιεύει επίσης μια φωτογραφία του Αλκίνοου με την μπέρτα του Superman, από την περίοδο που πάλευε, κάνοντας χημειοθεραπεία.

Ο Αρτεμίου, τα τελευταία χρόνια είχε αφιερωθεί ψυχή τε και σώματι στον γιό του, κάνοντας όσα ήταν δυνατόν να γίνουν για να σωθεί το παιδί, το οποίο δεν τα κατάφερε. Θρήνος επικρατεί και με τον θάνατο της μητέρας γνωστής παρουσιάστριας.

Πηγή: protothema.gr

Ασύλληπτος θρήνος: Πέθανε ο 17χρονος Λευτέρης Καραχάλιος

Θρήνος επικρατεί σε όλη την Πάτρα η είδηση του θανάτου του 17χρονου Λευτέρη Καραχάλιου, ο οποίος έπασχε από καρκίνο.

Όπως αναφέρει το patrastimes.gr, ο νεαρός έφυγε από τη ζωή τα μεσάνυχτα της Παρασκευής την ώρα που κοιμόταν, νικημένος από τον καρκίνο. Ο άτυχος έφηβος ήταν παλαιότερα αθλητής kick boxing. Νωρίτερα έγινε γνωστό πως πέθανε ο Γιάννης Πιτσάνης.

Λευτέρης Καραχάλιος καρκίνος πέθανε

Θρήνος - Έφυγε από την ζωή ο Πέτρος Ακριβάκης

Θλίψη έχει ξεσπάσει στον ελληνικό αθλητισμό μετά το θάνατο του προπονητή Πέτρου Ακριβάκη.

Το όνομα του ήταν συνδεδεμένο με τον ελληνικό στίβο και υπήρξε ομοσπονδιακός προπονητής σε δύο Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Πέτρος Ακριβάκης έφυγε από τη ζωή στα 41 του χρόνια μετά από “μάχη” που έδινε με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια ενώ θλίψη έχει σκορπίσει και ο θάνατος της Κατερίνας Παγουλάτου.

Η συλληπητήρια ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ:

“Απέραντη θλίψη προκάλεσε η είδηση του θανάτου του προπονητή Πέτρου Ακριβάκη. Ο μόλις 41 ετών προπονητής έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Πέμπτης χτυπημένος τα τελευταία χρόνια από την επάρατο νόσο.

Ο Ακριβάκης συνεργάστηκε με την ομοσπονδία από τη θέση του ομοσπονδιακού προπονητή, ενώ ως τεχνικός συμμετείχε σε δύο Ολυμπιακούς Αγώνες με την Σάββα Λίκα με την οποία κατάφεραν να σημειώσουν πολλές επιτυχίες.

Στη διάρκεια της προπονητικής του καριέρας συνεργάστηκε με σπουδαία ονόματα των ρίψεων, όπως ο Σπύρος Λεμπέσης, η Βαγγελιώ Σοφάνη, ο Μιχάλης Σταματόγιαννης, ο Ανδρέας Αναστασόπουλος, η Μάγδα Κομότογλου, ενώ αυτή την εποχή γύμναζε μεταξύ άλλων την ακοντίστρια Αφροδίτη Μανιού και τον δισκοβόλο Μιχάλη Καρτσίνη.

Γιος ενός εκ των κορυφαίων προπονητών ρίψεων, που πέρασαν από τη χώρα, του Νίκου Ακριβάκη, δε θα μπορούσε να μην είχε ασχοληθεί με τη δισκοβολία, αγώνισμα στο οποίο διακρίθηκε σε νεαρή ηλικία, με συμμετοχές στην εθνική ομάδα.

Το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ εκφράζει την βαθιά θλίψη για την απώλεια ενός νέου ανθρώπου και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του”.