Έκτακτη ανακοίνωση από τα Jumbo μετά τα νέα μέτρα της κυβέρνησης

Τι ισχύει με το clickway

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έκτακτη ανακοίνωση από τα Jumbo μετά τα νέα μέτρα της κυβέρνησης

Πριν από λίγη ώρα ανακοινώθηκαν τα νέα μέτρα της κυβέρνησης για το τι ισχύει από την Δευτέρα! Λίγο αργότερα τα καταστήματα Jumbo ανέβασαν νέα ανακοίνωση στο site τους!

Η νέα ανακοίνωση των Jumbo

«Αγαπητοί φίλοι του Jumbo, η αγάπη σας μας έβγαλε νοκ άουτ! Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ μέχρι νεωτέρας, ώστε να εξυπηρετήσουμε απρόσκοπτα τον μέχρι τώρα τεράστιο όγκο παραγγελιών. Tα φυσικά καταστήματα στην Ελλάδα με κρατική εντολή θα παραμείνουν κλειστά μέχρι νεωτέρας. Η υπηρεσία CLICK AWAY δεν υφίσταται καθώς δεν υπάρχουν οι ανάλογες υποδομές», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Άσχημα νέα για τον Απόστολο Βακάκη, τον ιδιοκτήτη των Jumbo

Δυστυχώς το δεύτερο κύμα της πανδημίας κατάφερε να γονατίσει και τα καταστήματα Jumbo, αφού με έκτακτη ανακοίνωσή τους πριν από λίγες ημέρες ενημέρωσαν το κοινό πως σταματάνε να δέχονται παραγγελίες και πως κρατούν κλειστά τα καταστήματά τους - δείτε την εδώ. Ωστόσο, όπως μάθαμε, ο ιδιοκτήτης αυτών, Απόστολος Βακάκης, είχε στα πλάνα του πριν από μήνες ένα σχέδιο το οποίο και πάγωσε εξαιτίας της κατάστασης.

Το πλάνο του Απόστολου Βακάκη για τα καταστήματα Jumbo

Το πλάνο, πάντως, όπως παρουσιάστηκε κατά τη τηλεδιάσκεψη που έλαβε χώρα τον Μάιο με τους αναλυτές προέβλεπε την έναρξη λειτουργίας ενός νέου καταστήματος στην Ελλάδα το 2021, ενός στην Κύπρο επίσης το 2021 και ενός στη Βουλγαρία μέσα στα δύο επόμενα χρόνια. Εντός του 2020 αναμενόταν, όπως και έγινε, η ενεργοποίηση του ηλεκτρονικού καταστήματος της Jumbo στην Κύπρο και εντός του 2021 στη Ρουμανία. Τις ημέρες του προηγούμενου lockdown το μερίδιο του ηλεκτρονικού καταστήματος της Jumbo στην Ελλάδα έφτασε στο 5% του τζίρου της από 2,5%. Τα καταστήματα Jumbo στην Ελλάδα θα ανοίξουν στις 11 Μαΐου, πλην ενός.

Κίνηση "σεισμός" από τα Jumbo μια ημέρα πριν ανοίξουν τα εποχικά καταστήματα της αγοράς

Στη διακοπή διαφημιστικού μπάτζετ προχώρησε το Jumbo, μία καθαρά κίνηση συμβολισμού, καθώς από την Δευτέρα ξεκινά η λειτουργία των εποχικών καταστημάτων και προς ώρας η εν λόγω εταιρεία είναι εκτός της σχετικής λίστας.

Σύμφωνα με τις δημόσιες αναφορές του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδ. Γεωργιάδη, και έως ότου υπάρξουν οι επίσημες ανακοινώσεις από τη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, η δυνατότητα λειτουργίας δίνεται μόνον σε 110 καταστήματα πανελλαδικά, εξαιρώντας τόσο την Jumbo αλλά και την ΙΚΕΑ ακόμα και αν πωλούν εποχικά προϊόντα. Δείτε εδώ και μία ανακοίνωση που εξέδωσαν χθες τα Jumbo.

Πηγή: irafina.gr

TAGS