Νεκρός γνωστός ποδοσφαιριστής από τροχαίο

Δύσκολες ώρες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Νεκρός γνωστός ποδοσφαιριστής από τροχαίο

Τη ζωή του στην άσφαλτο «άφησε» ο ποδοσφαιριστής Μοτιέκα Μαντίσα. Η είδηση του θανάτου του 25χρονου αμυντικού προκάλεσε θλίψη σε όλους τους ποδοσφαιρόφιλους της Νότιας Αφρικής.

Ο Μαντίσα σκοτώθηκε σε δυστύχημα σήμερα το πρωί λίγο μετά τους εορτασμούς για τα 50 χρόνια από την ίδρυση της Μαμέλοντι Σάνταουνς, όπου αγωνιζόταν από το 2016.

Ο Μαντίσα ήταν διεθνής με την Νότια Αφρική και είχε είχε 13 συμμετοχές κι ένα γκολ με την εθνική ομάδα ενώ νεκρός από τροχαίο υπήρξε και ένας 33χρονος ποδοσφαιριστής.

Πηγή: iefimerida.gr

Νεκρός 36χρονος ποδοσφαιριστής

Νεκρός βρέθηκε ο ποδοσφαιριστής Μάριους Ζαλιούκας, σε ηλικία 36 ετών, με την ομοσπονδία της Λιθουανίαςνα κάνει γνωστή την δυσάρεστη αυτή είδηση

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια θανάτου, του 36χρονου που υπήρξε διεθνής κεντρικός αμυντικός από το 2006 μέχρι το 2015.Πέθανε από κορωνοϊό ραδιοφωνική παραγωγός.

Θρήνος! Πέθανε ποδοσφαιριστής στα 31 του

Θρήνο έχει σκορπίσει στον χώρο του ποδοσφαίρου της Νότιας Κορέας η είδηση του θανάτου του Ναμ Τσουν Κιμ, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 31 ετών σοκάροντας την οικογένειά του αλλά και τους θαυμαστές του.

Το άψυχο σώμα του 31χρονου αμυντικού της Σεούλ και της εθνικής Νότιας Κορέας, εντοπίσθηκε σε χώρο στάθμευσης, με τις Αρχές να κάνουν λόγο για πιθανή αυτοκτονία.

Ο εκλιπών, είχε 114 συμμετοχές στην πρώτη κατηγορία του νοτιοκορεατικού πρωταθλήματος με την Σεούλ, με τα «χρώματα» της οποίας κατέκτησε το πρωτάθλημα το 2016 και το κύπελλο το 2013, ενώ από τη ζωή έφυγε και ένας παλαίμαχος ποδοσφαιριστής.

Ναμ Τσουμ Κιμ θάνατος

Πηγή: protothema.gr

Θρήνος! Πέθανε 19χρονος ποδοσφαιριστής!

Θρήνος επικρατεί με την είδηση πως πέθανε 19χρονος ποδοσφαιριστής! Τι συνέβη ακριβώς και τι λένε οι πρώτες πληροφορίες;

Ο λόγος για τον ποδοσφαιριστής ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου, Γρηγόρη Πική. Η ομάδα ανακοινώνει ότι αναβάλλονται όλες οι προγραμματισμένες δραστηριότητες.

Ο 19χρονος ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητο του σε δρόμο στο Τραχώνι, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρεξέκλινε της πορείας του και συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 21χρονος με συνοδηγό 16χρονη.

Στον 21χρονο και την 16χρονη δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ ο 19χρονος διαπιστώθηκε είχε υποστεί κρανιοεγκεφαλική κάκωση και νοσηλευτόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Πέθανε ποδοσφαιριστής
Σε μια κίνηση ανθρωπιάς, οι οικείοι του αδικοχαμένου νεαρού χαρίζουν ζωή σε άλλους συνανθρώπους μας μέσω της δωρεάς οργάνων.